nekem vannak itthon felszereléseim: fekvenyomó pad+bicepsz pad súlyokkal
ha heti 2szer edzek mennyi idö mire látszata lesz?
elöre is kössz a válaszodat!:)
2011. aug. 9. 19:57
2/17 anonim válasza:
Kezdj el olvasni a témáról 17-18 éves korodig és akkor kezdj bele keményen.
2011. aug. 9. 20:05
3/17 oyeacch válasza:
Hát a felnőtteknek kicsit könnyebb, neked szerintem 3x annyit kéne. Na ha van fekpad akkor tudsz csinálni egy jó kis mell-bicepsz edzéstervet. Ezt csináld minden nap 3x.
Kajára nem kell odafigyelni azt csak a debilek csinálják.
ja és remélem nem szedsz semmit ijen fúvatóporokat meg koxproteint, mert te is olyan proteinátor leszel felfújt izmokkal...
A natúr kondi a jó XDDDD
2011. aug. 9. 20:44
4/17 anonim válasza:
ne oltsd már be hülyeséggel ilyen fiatalon:D
neki még megvan az esélye hogy normális legyen.....
2011. aug. 9. 20:53
5/17 anonim válasza:
jaja a natúr a nyerő szerintem ish Xddd XD (L)
nutellás kenyeret próbáltad? úgy megnősz mint a gomba!
2011. aug. 9. 20:54
6/17 oyeacch válasza:
XDDD LOLLLL WTF FTW BTW LOWFASZ
2011. aug. 9. 20:58
7/17 oyeacch válasza:
Tömegnövelőt nehogy szedj. UGYE NEM AKARSZ IGY KINÉZNI???????
hogy néz ki az a béna alak ott jobboldalt???? te jó isten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDXDXDXDXDXDXDDDDDDDdDDD
2011. aug. 9. 21:15
10/17 anonim válasza:
Na, legyen egy komolyabb válasz is:
Szerintem heti kettő helyett mehet heti négy is.Pl.:hétfő,kedd,csütörtök,péntek
Étkezésre figyelj oda.(Ennek olvass utána)
így nagyjából egy év alatt elérsz egy jobb hatást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!