Valami edzéstervet tudnátok ajánlani? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
13 éves vagyok, szerintem nem vagyok nagyon kövér, de vékony sem. Viszont borzalmasan gyenge vagyok, és ez nagyon zavar, tesiórákon is ciki, hogy semmit se tudok normálisan megcsinálni. Mondanátok valami konkrét edzéstervet, amivel izmosodhatok?2014. júl. 17. 17:35
1/2 anonim válasza:
Töltsd le a fegyencedzés című könyvet, olvasd el és alkalmazd. Googleba: fegyencedzés pdf.
2/2 anonim válasza:
egyetértek Sándorral, még annyit, hogy nem kell el hinni amit a fegyencedzésben olvasol arról, hogy a súlyzós edzés milyen rossz, mert ez a rész csak marketing hogy jobban eltudják adni. És olvasd el még A sárga kapszula című könyvet is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!