Az a baj, hogy 50 kiló körül vagyok. Edzek csak nem tudom, hogy hogy csináljam. Fel kéne szednem pár kilót, hogy alakuljanak az izmaim, de kockahas is jó lenne. Szóval, hogy csináljam, hogy izmos is legyek+kockahas? 14/F
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 20:31
21/23 Dogmatix91 válasza:
Hogyne! Irigy vagyok egy olyan emberre akiről semmit sem tudok. Akár azt is írhatnád, hogy megvillantod a bicepszed és a csajok már csatolják a szopóálarcot. Az irigység amúgy sem az én asztalom, általában örülök a másik ember sikerének (bármilyen hihetetlen a mai világban). Utolsó kommentelő, tanulj meg szöveget értelmezni. Már írtam, hogy lehet neki, csak 14 évesen nem ennek kéne elsődleges célnak lenni. Most, hogy már kétszer leírtam, remélem sikerül felfogni.
22/23 anonim válasza:
Semmi közöd hozzá, hogy egy 14 éves mit csinál! Remélem ezt megtudod emészteni. Pökhendi paraszt...
23/23 Dogmatix91 válasza:
Már leírtam többször is, hogy amit írok, az egyéni vélemény. Nem utasítás. Pökhendi lennék? Nem hiszem, csak kezdek belefáradni, hogy értetlen fogyatékosok pofáznak bele a dolgokba. Én legalább adtam értelmes választ a kérdésre, nem pedig idejöttem belekötni valakibe. Egyébként ha már itt tartunk, akkor te sem lehetsz több 16-nál, természetesen hatalmas élettapasztalattal rendelkezel, mindenki boruljon előtted térdre! Te nők álma! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!