Az a baj, hogy 50 kiló körül vagyok. Edzek csak nem tudom, hogy hogy csináljam. Fel kéne szednem pár kilót, hogy alakuljanak az izmaim, de kockahas is jó lenne. Szóval, hogy csináljam, hogy izmos is legyek+kockahas? 14/F
Figyelt kérdés
2014. júl. 11. 20:31
11/23 Dogmatix91 válasza:
Én megmondom neki, hogyha ő elvárja, hogy egy srácnak kockás hasa legyen akkor ő is nézzen ki legalább úgy, mint egy bikini modell. Ilyenkor szokott jönni a meglepődés meg, hogy mekkora tirpák vagyok. Egyébként az olyan lányok akikkel érdemes foglalkozni, pont leszarják, hogy kockás e a hasad.
12/23 anonim válasza:
Az lehet, de még a rendes lány is beindul rá. Az igaz, hogy nem ezzel kell hódítani, de ugyan hogy akarsz hódítani mikor első a kinézet? Ha figyelik a séród meg az arcod akkor nem plusz pont a kocka has? Anélkül is lehet csajozni, de ha meglátják (pl. strand) akkor már meg is van is van a csaj, csak dumálni kell vele. Persze mondván a szamár is jó, ha nincs ló.
13/23 Dogmatix91 válasza:
Strandon kívül mikor látják a kockáidat? Odamész a csajhoz és felhúzod a pólót? Fogadjunk, hogy kiröhögnek? :D Beszélgess pár normális csajjal a témáról. Én nem tartom magam izmosnak (mert nem is vagyok az), de már rám is mondták, hogy sok vagy határeset. Persze ez is ízlés kérdése, én telibefosom, hogy kockás e a hasam, inkább a lábam legyen nagy :D
14/23 anonim válasza:
Te első csók után nem jutsz tovább?:D Nincs szex? Apám mikor oda kerül a sor és leveszem a pólót a csajok beindulnak. Te hol élsz ember?
15/23 anonim válasza:
Jó lehet neked nem gyakran mondják, hogy szexi.
16/23 Dogmatix91 válasza:
Istenem de korlátolt ember vagy, de ugye mindenki olyan társat keres aki illik hozzá. Te is szög egyszerű vagy, ilyen "lányokkal" ismerkedsz. Mire oda kerülök, hogy leveszem a pólóm, a csaj már rég beindult. Egyébként viszonylag jó a genetikám, alapból elég száraz vagyok, pedig nem áll módomba teljes mértékben odafigyelni a kajára. Tehát általában bejön a csajoknak a testem, de én nem ezért edzem. Veled ellentétben.
17/23 Dogmatix91 válasza:
Ja és még mindig egy 14 éves kiscsávóról beszélünk. 14 évesen meg még ne akarjon össze-vissza kefélni.
19/23 anonim válasza:
Mért ne lehetne 14-évesnek kockahasa?ahogy mondták előttem,mond el nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!