Az nagy baj ha kihagyom a hát edzéstervemből a Felhúzást és a Húzódzkodást?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 19:37
11/15 A kérdező kommentje:
értem
2014. júl. 3. 20:22
12/15 A kérdező kommentje:
akkor ez eddig hatalmas baj volt hogy kihagytam a felhúzást és a húzódzkodást?
2014. júl. 3. 20:23
13/15 anonim válasza:
Az sem lenne HATALMAS vagy NAGY baj ha eddig egyáltalán nem edzettél volna semmit. A hatalmas bajok nem itt kezdődnek.
14/15 kakao01 válasza:
húzódzkodás helyett lehúzással sokkal jobban tudod izolálni a hátad, valaki meg alapból nem húzódzkodásra született és felhúzás nélkül is lehet nagy hátat csinálni. Szóval szerintem egyáltalán nem annyira fontos gyakorlatok, mint amennyien sokan hiszik.
15/15 anonim válasza:
baromság hogy baj.... ha nem tudod nem muszály akkor csinálj többet a lehúzás tarkohoz gyakorlatból :)) meg csinálj más gyakorlatot ami pótolhatja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!