Ha kétnaponta 500 fekvőt megcsinálok+200 felülést+50 húzódzkodást+eljárok biciklizni akkor nagy lesz a kitartásom? Illetve ez még miben segít?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem nem kigyúrt állat akarok lenni.2014. jún. 24. 21:20
1/3 anonim válasza:
Ez nem edzésterv igy. Ettől soha nem leszel izmos.
Mindenre kell edzeni lehetöleg súlyzoval ha erre nincs lehetöséged akkor a fegyencedésnek nézz utána és ne vedd be a testépítők fikázásoról szoló részeket.
Ja és még valami. Ne gondold hogyha súlyokkal edzesz akkor kigyúrt állat leszel. Alapból ha valamiből többet tudsz csinálni mint 8-12 egyáltalán nem izmosodsz nem, hogy kigyúrt állat leszel. Mint ahogy irtad az álloképességet akarod fejlesztenni akkor én olyan 40-50-es ismétlés számmmal dolgozz szerintem
2/3 anonim válasza:
Írta hogy nem izmos akar lenni. Hát ezektől nem tudom hogy kitartásod lesz-e. alapból megtudsz csinálni 500 fekvőt és azt kétnaponta? Nekem kilenne a könyököm. Arra leszel 'kitartó' amit csinálsz, a többi fejben dől el. Ha úszni fogsz járni nyilván az fog jobban menni ha futni nyilván az. Jelenleg abban lehetsz kitartó amit fent írtál. Amit én jóféle kitartásnak gondolnék az az amit az elite katonák bírnak, de ahhoz megfelelő edző kell és alapból olyan genetika. Ha állóképességet akarsz növelni akkor míg pihennél ezek között a gyakorlatok között rakj be ilyen guggolásból felugrás gyakorlatokat. Ja tényleg guggolás hol marad? :)
3/3 anonim válasza:
Nem azt írta, hogy nem akar izmos lenni, hanem azt, hogy kigyúrt állat nem akar lenni. Az pedig nem lesz senki még súlyzós edzéssel sem naturalban még ha akar, akkor sem, pláne ha nem is akar. :-) Sok ismétléses saját testsúlyos gyakorlatokkal pedig inkább állóképesség lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!