Lányok ti hány fekvőtámaszt tudtok megcsinálni?
Figyelt kérdés
Én csak szűken szoktam eddig 61 volt a max. 14/L2014. jún. 30. 15:13
31/39 A kérdező kommentje:
megszámolom mennyi megy ha nem megy kitalálhattok bármilyen hasizomgyakorlatot bármennyit de itthon húzódzkodóm nincs úgyhogy olyat amihez kell nem tudok
2014. jún. 30. 20:30
32/39 A kérdező kommentje:
57 és ma már edzettem
2014. jún. 30. 20:34
33/39 anonim válasza:
Mellkas minden ismétlésnél érinti a földet és a felső pozicióban teljesen nyújtva van a kar? És persze az egész test egyvonalban, nyújtott lábakkal, megfeszített törzzsel?
Szerintem ez egy szabályos fekvőtámasz, ha így megy, akkor egész jó a 61.
34/39 A kérdező kommentje:
Igen igy megy edzésen csak így fogadják el és ott 2 ujjon kell szűk támasszal edzés végén pedig 5 ujjon kell50 4 en 40 3 on 30 2 n 20 és csak ezután jön a 30 kézfejen aztán a hasizom 200 törzs és lábemelés ha leér a sarkad előről kell kezdeni utànna 250 guggolás aki kész guggolásban kell várakoznia mikor az edzö
beszél aki valamit nem jól csinált annakvan 70 m béka ugrás.
2014. júl. 1. 09:09
36/39 anonim válasza:
szerintem 2 ujjon megmaradni nem tudnál de mindegy...
37/39 anonim válasza:
Mi vagy te bakker? Tengerészgyalogos? :D Azoknak nem ilyen kemény az edzése... :D
38/39 A kérdező kommentje:
[link] ez a követelmény nekem az alsó fog következni jövőre 1. kyu
2014. júl. 1. 14:26
39/39 anonim válasza:
en az ossezset meg tudom csinalni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!