Lányok ti hány fekvőtámaszt tudtok megcsinálni?
Ismerősöm volt aki fiatal korában kickboxolt, ő is mesélt dolgokat, miket művel velük az edző, csak lestem.
Nemtudom... :D Szerintem ez a fajta büntetősdi, a mennyiség számít elsősorban, nem a minőség, ez ez egy nagyon elavult, felvilágosulatlan módszer lehet - manapság.
Hogy hosszú távon így senkit nem lehet motiválni, sem eredményt kipréselni belőle, abban viszont biztos vagyok.
"Kamu a köbön" -- szerintem nem kamu, de ahogy elképzelem egy ilyen edző tojik a szabályosságra, és nem érdekli, ha a "tanítványainak" 25 éves korukra remegni fognak az izületei, stb. Egy jó edző kihozza belőled a maxiumumot, vagy többet, a jelenlegi állapotodnak - szintednek megfelelően. Végig figyel rád, szemmel tart. Abban segít, hogy jó úton haladj.
Egy videót szívesen megnéznék, amin a kérdező megcsinálja azt a 60 szabályos fekvőtámaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!