Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányok ti hány fekvőtámaszt...

Lányok ti hány fekvőtámaszt tudtok megcsinálni?

Figyelt kérdés
Én csak szűken szoktam eddig 61 volt a max. 14/L

2014. jún. 30. 15:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Kamu a köbön
2014. jún. 30. 18:32
 22/39 A kérdező kommentje:
nem kamu edzésen ennyit tudni kell volt már hogy nem tudtam az egykezesből eleget akkor edzés végéig büntetésben voltam békáznom kellett 20*10 m-t 100 négyüteműt kellett csinálnom ahányszor megálltam az edző a végén annyi perc guugolás tartást mért és ez egy könnyű bünti
2014. jún. 30. 19:54
 23/39 anonim ***** válasza:

Ismerősöm volt aki fiatal korában kickboxolt, ő is mesélt dolgokat, miket művel velük az edző, csak lestem.

Nemtudom... :D Szerintem ez a fajta büntetősdi, a mennyiség számít elsősorban, nem a minőség, ez ez egy nagyon elavult, felvilágosulatlan módszer lehet - manapság.

Hogy hosszú távon így senkit nem lehet motiválni, sem eredményt kipréselni belőle, abban viszont biztos vagyok.

2014. jún. 30. 20:04
 24/39 A kérdező kommentje:
én 8 éve csinálom legalább heti 3 ilyen bünti van
2014. jún. 30. 20:07
 25/39 anonim ***** válasza:
Csak azt akartam sugallani, hogy nincs összehasonlítási alapod - 7 évesen gondolom a szüleid vittek el valahová (akik vagy értenek a sporthoz vagy nem) és azóta is ott vagy. Nem azt akarom mondani hogy ez rossz, csak azt, hogy vannak sokkal jobb "edzők is", akik jobb - minőségibb munkára sarkallanának, mert ez a heti 3 "bünti" és egyebek nekem hangzásra egy bullshit.
2014. jún. 30. 20:16
 26/39 A kérdező kommentje:
nem itt kezdtem ahol most vagyok és 7 évesen is több egyesületet néztünk meg
2014. jún. 30. 20:18
 27/39 A kérdező kommentje:
és övvizsgához 30 fekvőt kell tudni két ujjon edzésen legalább 40 et ha nem megy akkor 10 hossz béka után lehet újra próbálni
2014. jún. 30. 20:23
 28/39 anonim válasza:
2014. jún. 30. 20:24
 29/39 anonim ***** válasza:

"Kamu a köbön" -- szerintem nem kamu, de ahogy elképzelem egy ilyen edző tojik a szabályosságra, és nem érdekli, ha a "tanítványainak" 25 éves korukra remegni fognak az izületei, stb. Egy jó edző kihozza belőled a maxiumumot, vagy többet, a jelenlegi állapotodnak - szintednek megfelelően. Végig figyel rád, szemmel tart. Abban segít, hogy jó úton haladj.

Egy videót szívesen megnéznék, amin a kérdező megcsinálja azt a 60 szabályos fekvőtámaszt.

2014. jún. 30. 20:26
 30/39 A kérdező kommentje:
és övvizsgához menni kell a 40 fekvőnek kézfejen lányoknak is ha nem megy megbuktál
2014. jún. 30. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!