Lányok ti hány fekvőtámaszt tudtok megcsinálni?
Figyelt kérdés
Én csak szűken szoktam eddig 61 volt a max. 14/L2014. jún. 30. 15:13
1/39 anonim válasza:
Ha nem muszáj akkor 20. Ha viszont osztályzás,felmérés akkor 50-60. Meg edzeni is szoktam,rendszeresen is sportolok mellé.(Kosarazom)
13/L
3/39 anonim válasza:
Nálunk a osztályba valami 12 a rekord. Azon az egy csajon kívül 1 valaki tud legalább 1-et megcsinálni. :)
(én ember vagyok amúgy, nem asszony)
4/39 anonim válasza:
itt mindenki atléta a gyk-n, de felmérésen 15 után már remegtek a karok...
5/39 anonim válasza:
én 2-t bírtam tesin és 1est kaptam xD >< :P
6/39 anonim válasza:
"én ember vagyok amúgy, nem asszony"
Legfeljebb egy kis takonypóc vagy te még.
Az ilyen beszédeket hagyd a felnőttekre.
7/39 A kérdező kommentje:
csinálunk egy versenyt ma 15:35-ig kell feltölteni az eredményeket a feladat annyi fekvőt csinálni amit bírsz és mindenkinek lesz egy feladata az eredményéhez mérten akinek a legkevesebb annak nehéz
2014. jún. 30. 15:25
8/39 anonim válasza:
Mi ez az agresszió? :O Nem szeretjük a székely vicceket?
10/39 anonim válasza:
Kérdés hogy az a 61 milyen.. nem mindegy hogy sima fekvő vagy katonai fekvő esetleg kézállásba nyomod vagy csak simán rosszul csinálod mert nem tanították meg rendesen.61 fekvőtámaszhoz izomzat kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!