Jó edzésterv? (ha számít is valamit,15éves vagyok 173cm és 66kg)
Hétfő: Tolódzkodás+has
Kedd: Húzódzkodás+fekvő
Szerda: Tolódzkodás+has
Csütörtök: Húzódzkodás+fekvő
Péntek: Pihi
és tovább felváltva!
Zsolti! Zsolti gyere és válaszolj! Am. nem nem jó! Ha saját testsúlyos edzésre van csak lehetőséged akkor fegyenc edzés! Ha nem csak arra akkor menj le a terembe és olvasgasd a bodybuilding.hu-t! Sokat tanulsz majd.
Zsolti? Itt vagy? Gyere a zöld mancsért gyorsan.
Bocs, én nem vagyok Zsolt, de válaszolok én is. Montezt meg bevárjuk ;)
Én is a fegyencedzést javaslom, meg a Sárga kapszula könyvet + builder alapismeretek elolvasását!
Tudod az izom nem akkor nő, amikor edzed. Szükség van regenerálódásra is, ami pihenés közben történik. Neked pedig csak 1 nap pihenőd van, + egy nagy izomcsoportot többször is megedzed a héten. Ha tényleg kemények az edzéseid, akkor nincs szükség arra, hogy hetente többször is megdolgoztasd a célizmot. Ezalól kivételt képez a has, a vádli.
Ha már vádli: neked levágták a lábad? Mert nem látok olyat, hogy guggolás, vagy kitörés.
Lábra is kell edzeni, mert úgy fogsz kinézni mint egy veréb.
Neked tetszik ez? :D
Első válaszoló, ennek a mancsos beugatásnak mi értelme?
A választ pedig megadtátok mindketten, hasonlót tudnék én is írni.
Kezdőként így osztanám fel ha már ragaszkodsz a sok edzéshez :) ugyebár street workout szóvall all day, everyday..
Hétfő: Tolódzkodás,fekvőtámasz, kézállásba nyomás
Kedd: Húzódzkodás, fordított evezés(magadat húzód a rúdhoz), törzsemelés
szerda: guggolás, kitörés, vádli, lábemelés függeszkedve
csütörtök: hétfő
péntek: kedd
szombat: szerda
vasárnap: pihi
Így nézne ki. Hétfőn: tricepsz,mell,váll / Kedd: hát felső-alsó része + váll is kap terhelést/ Szerda: láb + has
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!