Mi a véleményetek Drugs Bunnyról?
Figyelt kérdés
Szerintem Drugs Bunnyt/Kovács Zsoltot, a Body.Builder magazin főszerkesztőjét nem kell bemutatni senkinek.
Én bírom, alapvetően nagyon hasznos munkát végez, bár pár dologban nem értek vele egyet.
Ti hogy vagytok ezzel?
2014. jún. 21. 17:52
1/28 anonim válasza:
Nagyon sok mindent tanultam tőle. Olvastam a könyvét, bírom a stílusát ahogy a szellemi fogyatékosokat helyre teszi. Ide is ő kéne :D
2/28 anonim válasza:
Szerintem jó arc, jó amit csinál.
3/28 anonim válasza:
Ha ő nem lenne, akkor még mindig egy önbizalom hiányos, depressziós, dagadt kocka lennék. Az életfelfogása hasonlít az enyémre. Számomra példakép.
Természetesen a gyakorikérdések sztárjai is rengeteget segítettek (ezúton is köszönöm), de Bunny adta nekem a kezdőlökést.
4/28 anonim válasza:
Eleg nyers es szokimondod,de lagabb kinyissa a csipas szemunket....
5/28 anonim válasza:
Sokat lehet tanulni töle de néha tényleg ok nélkül felkapja a vízet
6/28 anonim válasza:
Vannak dolgok amivel nem értek vele egyet, de ezen kívűl ami az övé az az övé. Rengeteget tett a testépítésért, ez tiszteletreméltó és a munkája, hála neki a testépítés már újabb fokra lépett magyarországon és a kedves kollégáinak hála.
7/28 anonim válasza:
van amikor egy tök normális kérdésre lehurrogja a kérdezőt, ok nélkül...
8/28 anonim válasza:
Alapvetően sokat lehet nevetni rajta, hatalmas figura, de az az ember érzése, hogy egy megkreált, tudatosan felépített marketingelem, hatásvadász emberutálattal és olyan elvekkel, amire mindenki fogékony, de a folyamatos vitargózása meg szájtekezése kicsit visszatetsző.
9/28 anonim válasza:
Utolsó előtti. Mutass egy kérdést, amikor tök normális volt a kérdés, és lehurrogta a kérdezőt. Amiket kérdez a sok kretén, általában benne van a sárga kapszulában, vagy 2 kérdéssel lejjebb már megválaszolta, vagy a shop.builder.hu cikkei közt megtalálja a választ rá. Én még sosem kérdeztem tőle, mert elolvastam a könyvét, elolvastam a zsírégetés és a gyors izomépítés szabályai c. könyvet, valamint a cikkeket is. Ergo: Nincs kérdésem. Ha lesz akkor olyan lesz, hogy ezekben nem található meg a válasz rá.
10/28 anonim válasza:
Szerintem jó poénjai meg sztorijai vannak és jól tudja előadni magát (audioblog, BB.TV). Úgyhogy számomra egy szórakoztató figura, viszont néha már túlzásba esik a sok káromkodással, fikázással. Edzés szempontjából viszont nem hallgatnék rá szinte semmiben sem, aki egy kicsit is hozzáértő az nem ilyen helyen szerzi be az infót. Ő nem edző, nem szakértő szerintem csak népszerüsíti a termékeit, amivel nem is lenne gond ha nem hibás információk alapján tenné. A magyar broscience egy nagy alakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!