Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny hogy lehet ekkora...

Drugs Bunny hogy lehet ekkora ********?

Figyelt kérdés

Feltettem az Bunny Válaszol rovatban egy kérdést, előtte elolvastam a szabályzatot és a Sárga Kapszulát.

Az egylábas guggolás nehezítéséről kérdeztem, igaz még nem tudom megcsinálni, de ugye 12 évesen nem használhatok súlyzót, ezért kérdeztem. Előttem volt 2 ember akit szintén lecseszett, és érdekes, a harmadik, aki a szabályzat egyik pontját megszegte, annak normális választ adott. De ha már nem tud normálisan válaszolni, legalább kúltúráltan tenné.. ilyen embert. Néztem róla képeket, ilyen embert!!!! Ilyet naponta látok -_-

2014. máj. 14. 19:34
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem is az a szomorú, ő milyen, de egy időben egy rakás válaszoló az ő stílusát majmolta ebben a rovatban.
2014. máj. 14. 19:36
 2/22 anonim ***** válasza:
66%

Régen jól nézett ki, de most neki ez nem fontos. Nincs előírva, hogy mindig mindenkinek patentül kell kinéznie.

Kérdezz itt. Mondjuk én hajlamos vagyok bunkóskodni, ha valaki nagyon sötét és nem érti a válaszokat.:)

2014. máj. 14. 19:37
 3/22 A kérdező kommentje:

sandor, múltkor is "izéltél" velem, de legalább a végén megtudtunk beszélni a dolgot, ez a ***** meg... a **** mellette neoncső

A szabályzatban olyanokat tilt meg, hogy kérdezni sem lehet szinte semmiről mert minden le van írva valahol vagy megvan tiltva...akkor minek nyitotta?

2014. máj. 14. 19:41
 4/22 anonim ***** válasza:
70%
Velem azért szót lehet érteni. Én mindig normálisan kezdem, szeretek segíteni. Csak ha folyamatos kötözködés, meg nem értés a válasz, akkor én is keményítek. Tudod én 29 éve edzem, nekem a formám most sem szar, és néha nehezen viselem, ha 14 éves kezdők akarnak engem kioktatni.:)
2014. máj. 14. 19:44
 5/22 A kérdező kommentje:

12 vagyok :D

De ha már webshopja van, szorulhatott volna belé némi ész...

Én is voltam már "moderátor" jelképesen, vagyis bíztak rám dolgokat egy fóromon (elég nagy fórum :) ) és én is szót tudtam érteni, még a legsötétebb kérdésekre is tudtam válaszolni, aki meg az éjjeli égnél is feketébb arra inkább nem válaszoltam

2014. máj. 14. 19:48
 6/22 anonim ***** válasza:
88%

Hát de azért neked 12 évesen nyilván nincs akkora tudásod, mint nekem aki tolja 29 éve az edzést és elvégeztem egy élelmiszermérnöki sulit is. Érted ugye? Szóval hallgatni kell a tapasztaltabbra én azt javaslom.

Bunnynak meg nincs webshopja, az nem az övé, csak az edző válaszolt viszi azon a honlapon.

2014. máj. 14. 19:51
 7/22 A kérdező kommentje:
Hallgatni, hallgatok, vagyis akarok, de néha nem úgy van ahogy én akarom :D de mindj küldök egy üzit
2014. máj. 14. 19:54
 8/22 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk nem csak rám, hanem vannak itt elég sokan tapasztalt, okos válaszolók. És sokszor ugyanazt írjuk egy kérdéshez 5-6-an is, és akkor sem hiszi el a kérdező.
2014. máj. 14. 19:56
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Bunny egy marketingfigura, őt így kell elfogadni. Ő egy jól felépített "kemény testépítő", aki valószínűleg alapjáraton is ilyen bunkó, de ezt a tulajdonságát kidomborították, mert van benne valami "nézzünk le mindenkit" hozzáállás, ami mindenkinek tetszik kicsit, nekem is.

Ettől függetlenül én bírom, jókat röhögök az állatságain, de az olyan dolgait, hogy a Scitec a legmegbízhatóbb, meg ez a legjobb, stb. azt hagyjuk.

2014. máj. 14. 20:11
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy pszichológus tudna választ adni a kérdésedre. Valamilyen komplexus állhat a háttérben, legalábbis a legtöbbször ez áll.
2014. máj. 14. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!