Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek Drugs Bunnyról?

Mi a véleményetek Drugs Bunnyról?

Figyelt kérdés

Szerintem Drugs Bunnyt/Kovács Zsoltot, a Body.Builder magazin főszerkesztőjét nem kell bemutatni senkinek.

Én bírom, alapvetően nagyon hasznos munkát végez, bár pár dologban nem értek vele egyet.

Ti hogy vagytok ezzel?

2014. jún. 21. 17:52
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Beképzelt majom utálom mint a szart
2014. jún. 22. 00:48
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

nem kukacoskodásból, de itt pl nemértem miért gyökerezik?

"Kérdés

Üdv! vakbél gyulladásom van de nem kell műteni. Mennyi ideig nem edzhetek??

soni001

Válasz

Amíg nem tanulsz meg írni, gyökér!"

2014. jún. 22. 02:12
 13/28 anonim ***** válasza:
7%
Mert alapbol debil a kerdes!
2014. jún. 22. 04:36
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom a két kérdőjel miatt.

De ez tényleg olyan mint amikor olyasmi hangsúllyal kérdezel meg valakit, hogy "na, mondd már a választ!"

Szerintem.

2014. jún. 22. 07:36
 15/28 anonim ***** válasza:
38%

Mert ez alapból egy kretén kérdés. Plusz Bunny allergiás arra, ha valaki nem ír normálisan... tipikus nyelvtannáci, de én imádom ezt.

Mondatot nagybetűvel kezdünk. Vakbélgyulladásom, egyben van. Plusz a falra mászik attól, ha valaki több írásjelet tesz a mondat végére :D

2014. jún. 22. 09:48
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy buta, iskolázatlan gyökér aki más véleményt nem tűr meg és nagyon torz a világlátása.Azt ajánlom azoknak akik pozitívan tekintenek rá, hogy keressenek rá a Bihac open nevű videójára az interneten.Gyomorforgató, ahogy egy kisgyereket kigúnyol és a halálával viccelődik a maga proli, trágár stílusában csak azért mert túrja az orrát.Nagyon nevetnék ha valaki végre beverné a pofáját.
2014. jún. 22. 10:02
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Meg is találtam.Itt ez a senkiházi nyomorék.A poénjai sületlenek, a pofája nagyon mocskos és őszintén remélem, hogy egyszer beveri neki valaki.

https://www.youtube.com/watch?v=82IStdNZ3Xc

2014. jún. 22. 10:10
 18/28 anonim ***** válasza:
3%

http://www.youtube.com/watch?v=82IStdNZ3Xc

Itt az ominózus videó. Qrva jó ahogy szétoltja a hájas kis g*cit, ahogy zabálja a taknyát. A dohányzó bunkó barmok is megérdemlik az oltást... Mi a gond a vidivel? :D

2014. jún. 22. 10:12
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy szerencsétlen kisgyereket gúnyol.Oké, hogy undorító ha a szájába veszi a beszáradt taknyot de hogy kéretlenül kritizálja más külsejét amiről nem tehet meg ezzel a mocskos stílussal belőlem előhívná az állatot és addig ütném amíg szuszogna.Ez mitől példakép?
2014. jún. 22. 10:16
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Mitől szerencsétlen ez a kisgyerek?
2014. jún. 22. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!