Mi a véleményetek Drugs Bunnyról?
Szerintem Drugs Bunnyt/Kovács Zsoltot, a Body.Builder magazin főszerkesztőjét nem kell bemutatni senkinek.
Én bírom, alapvetően nagyon hasznos munkát végez, bár pár dologban nem értek vele egyet.
Ti hogy vagytok ezzel?
nem kukacoskodásból, de itt pl nemértem miért gyökerezik?
"Kérdés
Üdv! vakbél gyulladásom van de nem kell műteni. Mennyi ideig nem edzhetek??
soni001
Válasz
Amíg nem tanulsz meg írni, gyökér!"
Gondolom a két kérdőjel miatt.
De ez tényleg olyan mint amikor olyasmi hangsúllyal kérdezel meg valakit, hogy "na, mondd már a választ!"
Szerintem.
Mert ez alapból egy kretén kérdés. Plusz Bunny allergiás arra, ha valaki nem ír normálisan... tipikus nyelvtannáci, de én imádom ezt.
Mondatot nagybetűvel kezdünk. Vakbélgyulladásom, egyben van. Plusz a falra mászik attól, ha valaki több írásjelet tesz a mondat végére :D
Meg is találtam.Itt ez a senkiházi nyomorék.A poénjai sületlenek, a pofája nagyon mocskos és őszintén remélem, hogy egyszer beveri neki valaki.
http://www.youtube.com/watch?v=82IStdNZ3Xc
Itt az ominózus videó. Qrva jó ahogy szétoltja a hájas kis g*cit, ahogy zabálja a taknyát. A dohányzó bunkó barmok is megérdemlik az oltást... Mi a gond a vidivel? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!