Nem ő ugatja állandóan, hogy aki mások külsejével törődik az egy lelkileg sérült nyomorék?Na, ő pont ugyanezt csinálta.Nem, nem a testépítők külsejére tett kritikájáról beszélek hanem a kiskölök kinézetét bírálta és emiatt kívánta a Taigetoszra.Nem gondolod, hogy nem a világ szar hanem ő vonzza be a szar embereket mert ő maga is egy szar proli és ezért megtalálják egymást?És mondom, sületlen, erőltetett poénjai vannak.Megjegyzem, hogy ekkor 35 éves volt!Tehát egy elvileg felnőtt férfiről van szó.
2014. jún. 22. 10:30
22/28 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket!
Én mondjuk amire konkrétan gondoltam, az a tejes cikk esetében van. Azt írja, hogy a bolti tejet disznózsírral hígítják vissza a tejzsír helyett. Na ez abszolút nem igaz, fater élelmiszeripari mérnök, sőt még tejüzemet is lát belülről és nem tudja ezt alátámasztani.
2014. jún. 22. 12:04
23/28 anonim válasza:
Ezeket a cikkeket kb. oda lehet tenni a Blikk meg a Velvet mellé, mert egy szinten vannak. Semmiben nem kell rá hallgatni, egyedül a motorokhoz ért, mert abból nem származik anyagi haszna, mint a táp.kiegekből, amiket el akar adni. Nem kell komolyan venni, csak szórakoztatás szempontjából érdemes rá figyelni, de emberileg ő is beletartozhatna az általa gyűlölt hülye ember kategóriába.
2014. jún. 22. 18:24
24/28 anonim válasza:
Rajtam baromi sokat "lökött előre". Hogy csináljam és ne legyek olyan, mint a flabis p****csák. Szóval mindenféleképp hatással volt rám abban, hogy tudtam váltani és elkezdtem elindulni egy jó úton. A stílusát én nagyon bírom, nem egy arisztokrata, de azt hiszem, ez nem is baj ebben a sportágban. Ha csak 1-2 srác az ő videója hatására átgondolja, hogy nem kéne dekkelni/nyakló nélkül piálni/narkózni vagy zabálni mint egy disznó, és érdemes felkelni a fotelből, akkor azt hiszem, már megérte prosztónak lennie.
2014. jún. 27. 19:11
25/28 anonim válasza:
Nemhiszem. Prosztónak max. a humorizálás végett éri meg lenni, de önmagában ettől senki nem fog kikelni a fotelből, vagy abbahagyni a piálást. Az saját elhatározás.
Ettől függetlenül én is olvasom. Sok jó tippet, ötletet kiszűrtem az irományaiból, videóiból.
Ha valamivel meg nem értek egyet, akkor sincs semmi. Még mindíg ő a leghitelesebb online is elérhető tanácsadó , szerintem. Én legalábbis nem tudok másról.
2014. jún. 27. 22:07
26/28 anonim válasza:
Szerintem egy arrogáns álszent f**z. Értelmetlenül beleköt mindenkibe és kétlem, hogy ez a marketing része lenne, mert akkor elüldözné a potenciális vevők egy részét. Szóval összességében sajnálom az ismerőseit, barátait. Már ha van ilyen stílussal...
"Mert ez alapból egy kretén kérdés. Plusz Bunny allergiás arra, ha valaki nem ír normálisan... tipikus nyelvtannáci, de én imádom ezt. "
Ezt pedig vitatnám. Pont most olvastam egy cikkét. Kb 30 sor és 40 helyesírási hiba. Mint egy értelmi fogyatékos.
2014. júl. 8. 13:04
27/28 anonim válasza:
"Értelmetlenül beleköt mindenkibe és kétlem, hogy ez a marketing része lenne, mert akkor elüldözné a potenciális vevők egy részét."
Nagyon nem ismered a fentebb stíl önigazolási formáját. :D
2014. júl. 8. 14:28
28/28 anonim válasza:
#10 a győztes. Régen bírtam a stílusát, a dumáit, aztán amikor komolyabb (valós) tudással rendelkeztem, rájöttem, hogy csak egy gyökér. Elhiszem, hogy sokat mozgott ilyen körökben, de alapvetően csak egy messziről kötődő biznisz ember, semmi több. Nem látom, hogy profin kipakolta volna magát, hogy ekkora arca legyen, ráadásul élőben, videókban és a könyvecskéjében is akkora bősz baromságokat hord össze (amúgy oké mellékes tartalommal együtt), hogy szekunder szégyenérzetem lett tőle. De frankón. Ha normális tudást keres bárki, inkább Kiss Jenő vagy Kormos Zoltán legyen a forrás. Ők ugyanis tudják, miről beszélnek.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!