Sok választ kérek, fekvenyomás helyet?
Figyelt kérdés
Melyiket választanátok ha csak smith keret és sima mellgép között lehetne válogatni? Rövid magyarázatot is kérek.2014. jún. 21. 00:58
1/12 anonim válasza:
Egyiket sem. Smith keretben nagyon kötött a mozgás, mellgép meg nem helyettestheti a fekvenyomást. Nyomj egykezesekkel vagy tolódzkodj helyette.
2/12 anonim válasza:
Én egykezesekkel nyomok és van két mellgép is, ami nagyon jól van kiépítve, ott is eléggé érzem a gyakorlatot. Én ezeket is beépítem az edzésbe. Nem mindig és nem mindkettőt, hanem változatosan.
3/12 anonim válasza:
Én a szabadsúlyosra esküszöm. Így fejlődnek a stabilizáló izmaid is.
De ha a kettőt kéne választani akkor háát a fene tudja... smith gépen nyomnék, a mellgép helyett meg egykezessel.
4/12 anonim válasza:
bocsi a kettő közül akart lenni csak még korán van :)
5/12 A kérdező kommentje:
Ui: Nyomok egykezesekkel csak most edzőpartner hilyán vagyok nem mindig vannak a teremben meg amúgy is szeretek egyedül edzeni szóval az egykezesek mellé kérdem hogy melyik szerintetek a jobb a mellizmok megedzésére a smith vagy a mellgép? :)
2014. jún. 21. 13:25
6/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen mellgep, mert láttam már sza r konstrukciót is és nagyon jól megépítettet is.
7/12 A kérdező kommentje:
Egy régi arnoldos mellgép egy teljesen alap mozgáspályával(szóval nem ível és nem csinál semmi star trekes dolgot)
2014. jún. 21. 13:30
8/12 tkodit válasza:
azt neked kell érezned, hogy jó-e a mellgép. Ha nem fáj semmi ízületed, természetes a mozgás, és érzed a melled, akkor jó :D
9/12 anonim válasza:
Így van, neked kell érezni. Én beülök egy ilyen gépebe és simán megmondom érzésre, hogy ez nekem mennyire hatékony. De én rutinos örexar vagyok.:) Ha pedig úgy érzem, hogy nem jó, akkor hagyom a picsbe azt a gépet.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy mind2öt érzem a gép egyenes a smithkeretben pedig 33fokban szoktam nyomni a smith keretben egy picit pumpálósabbnak érzem a dolgot a mellgép meg a gyakorlat végén egy picit kienged hogy pont meg legyen a csúcsfeszülés
szóval akkor pontosítom a kérdést ferdepados kézi nyomás meg egyenes pados kézinyomás után melyik nyomást tennétek be a fent a említett kettő közül? O.O
2014. jún. 21. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!