Tényleg ezzel a technikával lehet a legjobban fejleszteni a fekvenyomást?
tanulj meg hogy kell rendesen a formával lesz a baj.
oriza amugy a megállitás az eroemelo technika.
Tényleg? :O valami rémlett, de azt hittem rosszul emlékszem, mert olvastam ilyet valahol.
De mi ebben a logika?
Ha azt mondod a többiben fejlődsz, akkor tételezzük fel, hogy a kajád rendben.
Lehet erőemelő edzéseknél kéne szétnézni, az ismétlést levinni 5-6-ra és emelni a súlyon.
Edzőpartnerrel a nagy súly miatt, ha nem megy akkor csak annyit segítsen, hogy épp hogy csak menjen.
És nagyobb figyelmet kaphatna a váll és tricepsz is, főleg a tricepsz ami sokat tud segíteni, ezeket is fejleszteni.
az a logika hogy ha valaki nem tudja rendesen hasznalni amellet fekvenyomas kozben igy kisebb sullal megy a gyakorlat.
ezzel sokkal nehezebb lesz a gyakorlat de megindit majd a fejlodesben.
plusz ha egy eroemelo csak igy nyom fekve a versenyig akkor ott a normalis az konnyu lesz
Hogy érted,hogy a formával lesz a baj?
Fekvenyomásnál már kb. februárban is itt tartottam,ahol most.Felhúzásban,guggolásban azóta meg már sokat fejlődtem.Egész testre edzek,tricepszre és vállra is.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!