Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én evezek sokkal nagyobb...

Csak én evezek sokkal nagyobb súllyal mint fekve nyomok vagy ez másoknál is így van?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 18:33
1 2 3 4 5 6
 51/58 *Glissade* ***** válasza:
Most milyen 2 szempontra gondolsz?;)
2014. jún. 18. 23:43
 52/58 A kérdező kommentje:
teljesítmény 2.esztétikum
2014. jún. 19. 01:00
 53/58 anonim ***** válasza:
Glissade te amugy mit képviselsz?
2014. jún. 19. 01:48
 54/58 A kérdező kommentje:
Ui:Marci jó látni hogy nem csak én vagyok éjjeli bagoly :D
2014. jún. 19. 12:09
 55/58 *Glissade* ***** válasza:

Marci!

Gondolkodás módba azt vallom, hogy nem elég csak egy adott képességet/ készsêget felfejleszteni, hanem meg kell próbálni mindenből egy kicsit; mert akkor leszel kerek egêsz.

Lehet, hogy baromság! De nekem bevált az, hogy mindig arra edzek ami épp le van maradra, mert akkor minden más jobban fog menni.

Remélem érted is Marci.

Nem képviselek semmilyen írányt, diétát, életmódot stb., hanem igyekeztem mindent megismerni ês elvenni belőle azt ami nekem kell.

Ha valami nem hoz fejlődést azon változtatok... ennyi.

Pl a súlyzót jó dolognak tartom;)

2014. jún. 19. 16:16
 56/58 anonim ***** válasza:
Ismered azt az angol mondast hogy "jack of all trades but master of none" ha tul sok mindenre fokuszalsz akkor egyik se fog jol menni vegul csak mindegyik valahogy es emiatt lesz egy valamilyen fizikumod
2014. jún. 19. 16:18
 57/58 *Glissade* ***** válasza:

Igen ez îgy van;)

De a valamilyen fizikum mellé fog társulni hasonló kondicionális képesség: erő, állóképessêg, hajlékonyság, izom

Hasonló koordináció: egyensúlyérzék, testtudat, gyorsaság stb.

Hasonló mentális képességek és hasonló hajlékonyság.

Vagyis meg van az egység, a kerek egész. Nincs izolálás!

2014. jún. 19. 16:27
 58/58 *Glissade* ***** válasza:

Minden embernek van egy képessége amiben kiemelkedő lehet ( a mázlistáknak több is) ez ugye genetika!

Az a képességed kb. a csillagos egek közt fog szárnyalni és a többi sem lesz relativ rossz;) Tényleg!

A sérülések lehetősége pedig a minimálisra csökken, csak a túledzéssel kell vigyázni!

2014. jún. 19. 16:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!