Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én evezek sokkal nagyobb...

Csak én evezek sokkal nagyobb súllyal mint fekve nyomok vagy ez másoknál is így van?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 18:33
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
Oldalemelés vetkőző sorozat az királyság.
2014. jún. 17. 18:27
 32/58 anonim ***** válasza:
oldalemelés ferde padon (hátradőlve) az hülyeség?
2014. jún. 17. 18:32
 33/58 *Glissade* ***** válasza:

Kár a gőzért Monti! Semmi olyat nem írtam most amivel a hozzáêrtésemet bizonyítanám; vagyis nem is az volt a célom;)

Csak unatkozok most, ezért beszélgető társakat kerestem.

Oldalemelést mi nem csinálunk, mert nálunk csak egy súlyzó rúd van (hot Iron).:)

2014. jún. 17. 19:26
 34/58 anonim ***** válasza:
És a hot iron az mióta testépítés gliss? Attól akarsz izmosodni? Ne viccelj már. Ja és sosem írsz úgy, hogy bizonyítanád vele a hozzáértésedet. Tudod miért? Mert nem értesz hozzá bakker, azért!
2014. jún. 17. 19:32
 35/58 *Glissade* ***** válasza:

Nyugi, Monti!

Pont most akartam megîrni, hogy eszetekbe ne jusson letévedni hot ironra, mert rohadt gagyi:D

Kabaré az óra, csak ismerem az oktatót... mondtam neki, hogy cserélje le a mostani edzés tervet, mert nagyon gagyi;)

Most csinált egy Iron crosst; ez már egész türhető, talán esélyem is lesz vele fejlődni erő- állóképessêgben:D

2014. jún. 17. 20:01
 36/58 anonim ***** válasza:
Szerintem meg menj le egy normális konditerembe és eddz nagyobb súlyokkal. Ezekkel a csoportos, kis súlyos bohóckodásokkal nem sokra mész.
2014. jún. 17. 20:05
 37/58 *Glissade* ***** válasza:

Tudom, de annyi mindenre járok, hogy nincs már pénzem kondibérletre, ill. nincs rendbe hozzá az étkezésem sem:S

Az Iron Cross meg legalább súlyzós edzés nem valami sz@r ugrabugra.

Izmot nem igazán hozz (még álmomban sem), de erőben azért sikerült fehlődnöm tőle... többet ér mintha nem súlyzóznék.

2014. jún. 17. 23:54
 38/58 *Glissade* ***** válasza:
Plusz 40kg- ig bírja a súlyzó rúd... azt még nem értem el;)
2014. jún. 18. 00:05
 39/58 *Glissade* ***** válasza:
Ha majd elérem gugulásban a 40kg- ot, akkor megy majd az iron cross a sülyesztőbe ês keresek nagyobb kihívást;)
2014. jún. 18. 01:29
 40/58 anonim ***** válasza:
Ha 40 kg-mal guggolsz akkor milyen izmot tudnal epiteni?
2014. jún. 18. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!