Csak én evezek sokkal nagyobb súllyal mint fekve nyomok vagy ez másoknál is így van?
Kár a gőzért Monti! Semmi olyat nem írtam most amivel a hozzáêrtésemet bizonyítanám; vagyis nem is az volt a célom;)
Csak unatkozok most, ezért beszélgető társakat kerestem.
Oldalemelést mi nem csinálunk, mert nálunk csak egy súlyzó rúd van (hot Iron).:)
Nyugi, Monti!
Pont most akartam megîrni, hogy eszetekbe ne jusson letévedni hot ironra, mert rohadt gagyi:D
Kabaré az óra, csak ismerem az oktatót... mondtam neki, hogy cserélje le a mostani edzés tervet, mert nagyon gagyi;)
Most csinált egy Iron crosst; ez már egész türhető, talán esélyem is lesz vele fejlődni erő- állóképessêgben:D
Tudom, de annyi mindenre járok, hogy nincs már pénzem kondibérletre, ill. nincs rendbe hozzá az étkezésem sem:S
Az Iron Cross meg legalább súlyzós edzés nem valami sz@r ugrabugra.
Izmot nem igazán hozz (még álmomban sem), de erőben azért sikerült fehlődnöm tőle... többet ér mintha nem súlyzóznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!