Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csak én evezek sokkal nagyobb...

Csak én evezek sokkal nagyobb súllyal mint fekve nyomok vagy ez másoknál is így van?

Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 18:33
1 2 3 4 5 6
 21/58 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van de az én esetemben számít az is hogy a fizikum mellé erő is társuljon és ne barbi súlyokkal keljen játszanom :/
2014. jún. 16. 21:33
 22/58 anonim ***** válasza:
Nem is kell. Nem kis súllyal leszel izmos. Talán nekem higgy inkább, nem ma kezdtem. :-)
2014. jún. 16. 21:36
 23/58 *Glissade* ***** válasza:

Nyilván, akkora súly kell, hogy fejlődj tőle:)

Azért én sem a pink egy kilóssal nyomom;)

A legkissebb súlyom 8kg!

2014. jún. 16. 22:49
 24/58 anonim ***** válasza:

Genetika függő, van akinek a nyomó izomzata erősebb, van akinek a húzó.

Ha nagyon aránytalannak érzed, szedd szét húzó-nyomó edzésre az edzésterved, így tudsz változtatni az arányon, akár a sorozatok, gyakorlatok vagy az edzés számok variálásával.

2014. jún. 16. 23:16
 25/58 anonim ***** válasza:
Én is többel evezek, mint nyomok, de én még csak 2 éve edzek, és nagyon vicces súlyokkal. Bár nálam közrejátszik az is a röhejes fekve nyomásban, hogy nagyon hosszú karjaim vannak.
2014. jún. 17. 00:12
 26/58 anonim ***** válasza:

Gliss, azért azt megnéznem, hogy csinálod az oldalemelest 8 kilossal. :-)

És mennyivel guggolsz?

De te meg mindig csak egy kezdő kislány vagy, nulla hozzáértéssel, nem kellene belepofázni a dolgokba. Közöd nincs a testesítéshez. De ezt leírtam már párszor.

2014. jún. 17. 05:37
 27/58 anonim ***** válasza:
Lehet nem szokott oldalemelést csinálni. :D:D
2014. jún. 17. 07:33
 28/58 tkodit ***** válasza:
Egyébként az oldalemelés szerintem elég undorító gyakorlat. Csinálom, mert muszáj, de nem hiszem, hogy sokan szeretik. 6-7 kilós súlyokkal bohóckodok, és még ég is, mint az állat :D
2014. jún. 17. 14:38
 29/58 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is 6 kilósokkal csinálom(mondjuk mostanában csak alapgyakorlatokra szorítkozom).
2014. jún. 17. 15:57
 30/58 anonim ***** válasza:
Én csipázom a vállat, beleértve az oldalemelést is :P
2014. jún. 17. 16:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!