Miért ilyen pici a babám 10 hetesen még csak 21mm-es a baba? Másoknál ilyenkor már jóval nagyobb szokott lenni, peteérésem kb 13. -14. napon volt még ez sem tolodhatott el.
Annyit tudok írni hogy NE AGGÓDJ!!!
Leírom velem hogy volt.
Második baba, az elsőnél semmi gondom nem volt.
Mivel nem igazán volt menzim, így pé-t sem tudtam. DE a 26. nap volt pé-m, ez tuti, mert hőmérőztem és csak akkor voltunk együtt (jön a babám foga és nem sokat alszunk...) így csak akkor foganhatott a kistestó, ez 1000%!
7 hetesen 1cm volt. ez stimmelt is a fogantatással (ha normál 28 ciklust veszek alapul). Majd 10 hetesen mentem dokihoz újra, akkor 8 hetesnek mérte!!! De elküldött egy kontroll uh-ra is. Az 3 nappal később volt, ott 21mm volt, azaz 9 hetesnek felelt meg. Mondták hogy 1 hét nem gond, minden rendben van, és nem lehet ilyen pici korban 100%-osan pontosan mérni. Ott is 3szor lemérte és 21-23mm volt. Így mondta a dokim hogy ezt vegyem alapul és eszerint jelentkezzek be a 12. heti uh-ra. Aztán elmentem a 12. hetire, és ott 13 hetesnek mondtak (ami megfelel annak amikor fogant).
Szóval lehet csak elmérték. De ha nem, az se gond. A beágyazódás is tolódhat pár napot, és nem biztos hogy a spermák még aznap odaértek a megérett petédhez.
Bocsi ha hosszú lett.
Sok boldogságot kívánok!
13-14. napon volt pé-d + valószínűleg utána is. Nekem is volt egy soron kívüli pé-m (szextől gyakran van), ezért a baba mindig 7-8 nappal kisebb volt, mint kellene lennie (te babád is ennyivel kisebb). Nincs ezzel semmi baj, módosították a szülés időpontját, eltolták egy héttel és minden a helyére került.
Egyébként ez a pár mm még a mérési hibahatárba is bőven beleférne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!