Az a baj,hogy pé-d szerintem 8-9-én volt és előtte nem nagyon voltatok együtt!
2011. nov. 18. 18:58
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Szerintem is 9-én volt az ovud, és nem voltatok együtt a napokban. Így elég kicsi az esély. :(
2011. nov. 18. 20:34
3/8 anonim válasza:
Az jót jelent, ha stabilan fenn van a hőd, de az ovu időpontja igencsak kétséges. És ti csak akkor vagytok együtt, amikor gondolod hogy ovud van? :S Amúgy rendszeres a ciklusod? Ez is számít. Nálunk rendszertelen volt a havim, mértem a hőmet, össze vissza száguldozott, de két naponta mindig szexeltünk emberemmel, és összejött, igaz, akkor már nem is számítottunk rá. Ezért kérdeztem, hogy mennyire céltudatosan sexeltek, nem megbántásból! Ne pontozzál le légyszi, néha félreértenek :S
2011. nov. 18. 20:56
4/8 A kérdező kommentje:
Nem gondolok semmi rosszra:)
Most célirányosan voltunk együtt.
Ez a 2. hónap hogy mérem a hőt, de néha szerintem a hőmérővel is lehetnek gondok, értem ezalatt, hogy nem esik 1 fokokat le az ember hője. Ma reggel 36ot mutatott, 2 perc múlva mértem, már 37 volt.
Ti digitálisat használtok?
a diagramon is az a 2 nap esés is ilyen lehetett szerintem.
2011. nov. 19. 08:48
5/8 anonim válasza:
húúú, belinkelem neked az egyik kérdésemet, tök jól megválaszolták!
Szerintem lekéstétek. A 18-as kicsit sűrűn van, így nincs idejük a kiskatonáknak, hogy felfrissüljenek. Mi úgy csináltuk, és a doki is úgy mondta, hogy a 11. cn-tól kétnaponta legyünk együtt. Végül is nálad nehéz megmondani, hogy mikor volt pé, mert van két óriási esésed, ami nem illik oda. De ha akkoriban volt pé, akkor az utolsó 18-asból betalálhatott egy. Drukkolok. Mindig ennyit szokott késni???
2011. nov. 19. 15:15
8/8 A kérdező kommentje:
Az a két esés valószínűleg semmis, mert a hőmérőzéskor nem stimmelt valami, azt ne vegyük figyelembe.
Eddig fogamzásgátlót szedtem, a ciklusom 28 napos volt, szeptemberben elhagytam a gyógyszert és 23 napos lett a ciklusom, így nem tudom hogy mikor kellene rendesen megjönnie. ez a hónap a 2 gyógyszermentes hónapom, amiben már próbálkoztunk is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!