Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D-re szeretnék menni, hány...

4D-re szeretnék menni, hány hetesen érdemes mennem, hogy a baba nemét megtudjuk? 15hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 23:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Szerintem várjál vele még 3 hetet mert akkor úgyis kell menni genetikai ultrahangra és akkor összerakod a kettőt.
2011. nov. 18. 23:38
 2/30 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy van már két fiam, és nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy sikerült-e a kislány. Bár ha kisfiú lesz, annak is nagyon fogunk örülni. Ezért kérdeztem csak, hogy hány hetesen tudják 4D-n megmondani a baba nemét.
2011. nov. 19. 00:24
 3/30 anonim ***** válasza:

Elvileg 16. héttől az esetek igen jelentős százalékában egyértelműen meg lehet határozni. Ha ő is akarja :).

Én 24 én megyek a genetikaira akkor leszek 19 hetes remélem kiderül ki lakik bent mert eddig nem mutogatta magát.

Remélem neked is hamar kiderül :)

2011. nov. 19. 01:17
 4/30 anonim ***** válasza:

Nekem a 18 hetes UH-n mondták meg a nemét, de az sima UH volt. 4D-n szerintem már most is meg tudják mondani, ha a baba úgy fekszik.

De persze soha nem tuti, hallottam már olyat, hogy végig nem derült ki a baba neme, mert mindig szégyellős volt.

2011. nov. 19. 02:00
 5/30 anonim ***** válasza:
Tudom nehéz várni, de nekünk a 18 hetesen még azt mondták kislány, aztán pár hét múlva, 4D-sen kiderült, hogy fiúcska. Szerintem 22 hét körül érdemes, akkor még láthatod egyben a babát, és már biztosabb a neme is.
2011. nov. 19. 08:04
 6/30 anonim ***** válasza:
Én 12 hetesen voltam 4D-n, egyértelműen megmondták a nemét.
2011. nov. 19. 09:23
 7/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat. Szerintem 17-18hetesen fogunk elmenni. Boldog babavárást kívánok mindenkinek, és jó egészséget.
2011. nov. 19. 10:05
 8/30 anonim ***** válasza:

Mi ugyanúgy jártunk, mint az #5-ös. Nincs fogadott orvosunk, de ugyanaz a doki végezte mindkét vizsgálatot: 18 heti "kötelezőn" kislány, 21. héten 4D-n kisfiú.

Szerintem is ekkortájt érdemes menni egyébként, mert még egészben látszik. Viszont a párom is annyira élvezte, hogy úgy döntöttünk, elmegyünk mégegyszer kb. 26 hetesen.

23h kismama

2011. nov. 19. 10:57
 9/30 anonim ***** válasza:

Mi 20 hetesen voltunk, de a kis angyalkánk nem akarta megmutatni. 22 héten mikor elvetéltem tudtuk meg, hogy kislány lett volna. Végig véreztem, de minket nem érdekelt, hogy lány vagy fiú, csak azt szerettük volna, ha megmarad.

Drukkolok, hogy nálatok minnden rendben legyen.

Ha akarja úgyis megmutatja magát :)

Nővéremnek a 17 héten a fiúk úgy szétrakták a lábukat, hogy le se lehetett volna tagadni, hogy fiúk. :)

Csak annyiban jó, ha tudod a nemét, hogy milyen szinű legyen a szoba. Nekünk az összes tárgy fehér (semleges szín), kék és zöld, mert ezek a kedvenc színeim :)

Mégegyszer gratula, és további problémamentes terhességet kívánunk (újra állapotos: 7hetes kismama)

2011. nov. 19. 12:02
 10/30 anonim ***** válasza:

Szia.

Én jövő héten kedden leszek 12 hetes és akkor megyek ultrahangra.

Ott megkérdezem hátha látják már de szerintem még korai lesz.

Jövőre megyek csak 4d-re januárban.

A 18-20 hét körül.

Azt mondják akkor érdemes.

2011. nov. 19. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!