Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D-re szeretnék menni, hány...

4D-re szeretnék menni, hány hetesen érdemes mennem, hogy a baba nemét megtudjuk? 15hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 23:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti kedves válaszoló. Nagyon sajnálom ami veled történt:( Voltam a héten a dokimnál, vittem neki a leleteimet, és akkor megkértem, hogy uh-zon meg, hogy hátha látjuk a nemét. Hát sajna, nem láttuk mert takarta magát. Eldöntöttem, két hét múlva megyünk 4D-re. Köszönöm a kedves válaszokat, és boldog babavárást kívánok mindenkinek.
2011. nov. 19. 23:06
 12/30 anonim ***** válasza:

Én is mihamarabb tudni szerettem volna a nemét, ezért emailben megkérdeztem az egyik 4D rendelőt a dologról.

Azt írták, hogy 14-15. héten már meg tudják állapítani biztosra a baba nemét, ha nem takargatja magát.

Mi szombaton megyünk:)

13 hetes km

2011. nov. 21. 12:14
 13/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves választ. Hát már én is szeretném már nagyon tudni a nemét, hisz már van két fiam. Mi a jövöhéten megyünk, akkor leszek 17hetes. Ti mit szeretnétek, első baba? Majd megírod, hogy kisfiú vagy kislány?:)) Boldog babavárást kívánok:) 16hkm
2011. nov. 22. 12:44
 14/30 anonim ***** válasza:

Van már egy kisfiam, 5 éves. Ő is, mi is, és szinte az egész család nagyon lányt szeretnénk, de természetesen a fiút sem hagyjuk ott! :D

Nagyon várom már a szombatot :)

Mindenképp megírom, de majd te is, jó?

13 hkm

2011. nov. 22. 12:54
 15/30 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és melyik hónapban fogant? Rábukkantam egy érdekes kínai naptárra itt a neten és eddig akiket megkérdeztem bejött nekik ez a számítás.

Én tavaly 27 éves voltam, november 1 fogant. Kislány lett volna. Most kiváncsiságból megnéztem 28 vagyok október 19-én fogant, elvilehg fiú lesz. igazság szerint mindegy csak egészséges legyen és rámférne egy normális terhesség, de ez is fekvéssel indult sajnos. Én pénteken megyek dokihoz, persze csak azért, hogy tudjam mi a helyzet. A neme mindegy.

Nektek meg gratulálok.

2011. nov. 22. 22:16
 16/30 A kérdező kommentje:
Hát én nem nagyon hiszek ezekben a kínai naptárakban:) de azért kíváncsiságból megnéznéd nekem? A nagyfiamat 20évesen szültem, és márciusban fogant. (19éves voltam mikor fogant.) A kisebbik fiamat 29évesen szültem, és decemberben fogant. (28éves voltam mikor fogant). Most 32éves vagyok, és augusztusban fogant a baba. Hát én is nagyon kislányt szerettem volna másodiknak, és mégis most azt mondom, hogy ezer lányért nem adnám oda:)) Ha most is kisfiam lesz, akkor legalább férfiuralom lesz nálunk:)) Tényleg mindegy, csak egészséges legyen. Főleg, hogy nekem semmi bajom nem volt az első két terhességemmel, most meg a hányástól kezdve, a vérzésig minden nyavaja elő jött. 16hkm
2011. nov. 22. 23:49
 17/30 anonim ***** válasza:

19 évesen márc fogant fiú

28 évesen dec fogant-->megdölt a naptár, mert lányt ír

32 évesen aug fogant lányt jelöl, de az előzőből látva tényleg nem kell hinni a kínai naptárnak. Pedig már kezdtem én is hinni benne, mert tényleg az eddigi ismerőseimnél bejött.

[link]

oldalon te is meg tudod nézni. Én is unalmamban nézegetem a netet fekvés közben. Sajnálom, hogy nálatok is gond van. Nálunk sajnos a 22 hétig volt vérzés. Sajnos ez a trehességem is rosszul kezdődött, most megyek pénteken dokihoz. Drukkolok, hogy nálatok minden rendbejöjjön. Drukkolj lécci te is, hogy ez a babám megmaradjon.

És nagyon vigyázz magadra és a picire.

2011. nov. 23. 22:02
 18/30 A kérdező kommentje:
Hát ez tényleg megdölt:) Szerencsére már nekem elmult a vérzésem. Egy hétig tartott. Szedtem rá gyógyszert. Most ugy néz ki, hogy minden rendben. kopp-kopp-kopp. Persze, hogy drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek. Megkérdezhetem, hogy most is véreztél azért van gond? Ne gondolj semmi rosszra, csak a jóra, és hidd el, hogy minden rendben lesz-van veletek. Majd írd meg kérlek , hogy mit mondott a doki. Addig is vigyázz magatokra. 16hkm
2011. nov. 24. 00:07
 19/30 anonim ***** válasza:
Megint véreztem. Nem akarom elkiabálni, mert pár napja már elmúlt. Holnap majd többet tudok, de sajnos ez előző terhességből kiindulva, nem nagyon tudok még örülni neki. Főleg, hogy párom is mindig azt mondja, hogy ne bizzam el magam. Az igazság, lehet hogy korán jött ez a baba, mert most elsején lesz 9 hónapja, hogy a kis angyalkánkat elvesztettük.
2011. nov. 24. 18:45
 20/30 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom:(( Szedsz valami gyógyszert arra, hogy ne vérezzél? Nekem a dokim mikor 8hetesen bevéreztem, Duphastont írt fel, meg szednem kellett a Rutascorbint. Fokozatosan hagytam el a gyógyszert, tegnap vettem be az utolsó szemet. Bízom benne, hogy nem fogok ismét vérezni, hogy már nem szedem. Megkérdezhetem, hogy hova valósi vagy? 16hkm
2011. nov. 25. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!