Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4D-re szeretnék menni, hány...

4D-re szeretnék menni, hány hetesen érdemes mennem, hogy a baba nemét megtudjuk? 15hetes vagyok.

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 23:02
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Mi volt a dokinál? Remélem minden rendben van veletek. Drukkoltam nektek:)
2011. nov. 25. 23:57
 22/30 anonim ***** válasza:

A baba jó helyen van. Minden rendben és szépen fejlődik. 29 mm a petezsák; szívműködés rendben; 7 hetes terhesség; CRL:12mm. Nem kell feküdnöm már, finoman mozoghatok. Mostmár megnyugodtam és elkezdhetek örülni neki :)!

További szép napot és jó babázást.

2011. nov. 27. 14:18
 23/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok, aki 26-án volt 4D-n. Kisfiunk lesz. 84 gr :)

CRL (fejétől a fenekéig): 8,42 cm

BPD (feje a két füle között): 2,15 cm

HC: 8,25 cm

AC: 7,51 cm

FL: 1,27 cm

GS: (petezsák) 10,81 cm

Egy élő magzat medence végű fekvésben. Placenta a hátsó falon tapad. Magzatvíz átlagos. Gyomor, hólyag folyadékkal telt. Ép kontúrok, 4 végtag ábrázolódik. Jó szívműködés.

[link] (itt megnézheted a képeket, ha érdekel).

2011. nov. 29. 08:50
 24/30 anonim ***** válasza:

Hány hetesen voltál?

Nagyon aranyos a kisfiad:-)

Már én is nagyon szeretnék menni 4D-re.

Én 13 hetes vagyok ma.

2011. nov. 29. 18:21
 25/30 A kérdező kommentje:
Jaj, nagyon kis édi a kisfiad. Hány hetesen voltál, 12-13? Én most megyek csütörtökön, kíváncsi vagyok már én is, hogy kisfiú ismét, vagy kislány van a pocakomban. Már nagyon türelmetlen vagyok. Majd megírom nektek én is, ok? Boldog babavárást kívánok mindenkinek:) 17hkm
2011. nov. 30. 00:24
 26/30 A kérdező kommentje:
Visszaolvasgattam amiket írtunk, és elolvastam, hogy neked akkor már a pocaklakó a második kisfiad lesz. Írtad, hogy nagyon kislányt szerettetek volna. Mit éreztél, mikor megmondták, hogy picifiú? Nem voltál csalódott? Én a másodiknál egy kicsit csalódott voltam, hogy szintén fiú lett, de mostmár ezer lányért nem adnám oda:)) Most felkészültem lelkileg, hogy a harmadik is fiú lesz:) Mi lesz a neve a babynek?
2011. nov. 30. 00:29
 27/30 anonim ***** válasza:

Kedves 23-as válaszadó!

Gratula a babához. hány hetesek voltatok? Én csak a 23 hét után megyek majd 4D-re, mert nem akarom összehasonlítani a kis angyalkánkkal akivel a 22 héten voltunk. Ő kislány lett volna, de akkor még nem akarta megmutatni. Most úgy érzem kisfiú lesz pedig nagyon kislányt szeretnék, de tuti fiú lesz. Annak is nagyon örülni fogunk. :)

2011. dec. 1. 21:43
 28/30 A kérdező kommentje:
Voltam ma 4D-n, és hatalmas élmény volt. És a harmadik gyermekem is szintén kukis lesz:)) Nagyon boldogok vagyunk:)))
2011. dec. 2. 00:17
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

De jó! Gratula!

Kérdeztétek, én 14+0-n voltam.

Az 5 éves fiam Dani, az öcsi pedig Koppány lesz.

Kedves kérdező: Linkelnél Te is képet a kisfiadról? Kíváncsi vagyok mennyivel másabb 2 hét különbséggel 1-1 kép. :)

Asszem 23-mas :)

2011. dec. 2. 12:52
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kérdezted a nemét. Az igazat megvallva nagyon csalódottak voltunk, de ezen nem tudok változtatni (mármint az érzésen). Másnapra én megszoktam, hogy kisfiú, és olyan természetessé vált. :) Már most imádom a kis kék csomagom!

A férjemnek kell még idő, de ilyen korán amúgy sem sokat érzékel még az új kis családtagból, max hogy minden apróságon zokogok. :)

2011. dec. 2. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!