4D-re szeretnék menni, hány hetesen érdemes mennem, hogy a baba nemét megtudjuk? 15hetes vagyok.
A baba jó helyen van. Minden rendben és szépen fejlődik. 29 mm a petezsák; szívműködés rendben; 7 hetes terhesség; CRL:12mm. Nem kell feküdnöm már, finoman mozoghatok. Mostmár megnyugodtam és elkezdhetek örülni neki :)!
További szép napot és jó babázást.
Szia!
Én vagyok, aki 26-án volt 4D-n. Kisfiunk lesz. 84 gr :)
CRL (fejétől a fenekéig): 8,42 cm
BPD (feje a két füle között): 2,15 cm
HC: 8,25 cm
AC: 7,51 cm
FL: 1,27 cm
GS: (petezsák) 10,81 cm
Egy élő magzat medence végű fekvésben. Placenta a hátsó falon tapad. Magzatvíz átlagos. Gyomor, hólyag folyadékkal telt. Ép kontúrok, 4 végtag ábrázolódik. Jó szívműködés.
[link] (itt megnézheted a képeket, ha érdekel).
Hány hetesen voltál?
Nagyon aranyos a kisfiad:-)
Már én is nagyon szeretnék menni 4D-re.
Én 13 hetes vagyok ma.
Kedves 23-as válaszadó!
Gratula a babához. hány hetesek voltatok? Én csak a 23 hét után megyek majd 4D-re, mert nem akarom összehasonlítani a kis angyalkánkkal akivel a 22 héten voltunk. Ő kislány lett volna, de akkor még nem akarta megmutatni. Most úgy érzem kisfiú lesz pedig nagyon kislányt szeretnék, de tuti fiú lesz. Annak is nagyon örülni fogunk. :)
De jó! Gratula!
Kérdeztétek, én 14+0-n voltam.
Az 5 éves fiam Dani, az öcsi pedig Koppány lesz.
Kedves kérdező: Linkelnél Te is képet a kisfiadról? Kíváncsi vagyok mennyivel másabb 2 hét különbséggel 1-1 kép. :)
Asszem 23-mas :)
Jaj, kérdezted a nemét. Az igazat megvallva nagyon csalódottak voltunk, de ezen nem tudok változtatni (mármint az érzésen). Másnapra én megszoktam, hogy kisfiú, és olyan természetessé vált. :) Már most imádom a kis kék csomagom!
A férjemnek kell még idő, de ilyen korán amúgy sem sokat érzékel még az új kis családtagból, max hogy minden apróságon zokogok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!