Heló! Szeretnék kérni valkitől, egy edzéstervet, szálkásításra, Downhill, MotoX és más sportok használásához! 14 éves fiú vagyok,52kg testsáujjal,170cm testmagassággal elég nagy izomzattal. Mondanáatok, egy napi edzésterv, amiben lehet sújzó, stb?
Figyelt kérdés
2014. jún. 16. 17:50
1/8 anonim válasza:
52 kg vagy és izmosnak vallod magad? :)) és még ebből akarsz szálkásítani? :)
2/8 anonim válasza:
"52kg testsáujjal,170cm testmagassággal elég nagy izomzattal"
ezt most komolyan gondoltad???
minimum tömegnövelő étrend, súlyzós edzés, és helyesírás könyv emelgetés...
3/8 tkodit válasza:
Vékony vagy, mint a nádszál, cserébe lusta olvasni. Body.builder.hu-n többezer cikk van tömegnövelő étrendekről, súlyzós, saját testsúlyos edzéstervekről. Keress rá.
4/8 anonim válasza:
Érdekes :D Én 14 vagyok 166 centi és 52 kiló most épp azon gondolkodok hogy el kéne kezdeni tömeget növelni mert alig van rajtam izom :D
6/8 anonim válasza:
Még jó :) Már egy ideje figyelem a kérdéseket, hogy miként álljak neki ahelyett, hogy neked csinálok +pár10 kérdést :D
7/8 anonim válasza:
Szívesen segítünk a normális, írni és fogalmazni is tudó fiataloknak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!