Ennyi idösen melyek a legjobb felsotestedzo gyakorlatok? Lehetoleg a nyari szünet alatt elvégezhetö
1. Olyan veszelyesen nagy eltérés nemlesz az izmaid kinezeteben ha nem nyujtasz...pláne úgy h 14 eves vagy...igazából a haladó bodybuildereknek fontos a nyújtás ebből a szempontból. Ez arra van kitalálva h a jól lenyújtott izomzat nem fog egykönnyen megsérülni edzés közben.
2. Az otthoni edzést ne úgy gondold h ma megcsinálok egyhuzamban 50 fekvőt és amikpr kész akkor jöhet a kovetkezo gyakorlat, hanem csinálj meg 20fekvot, varj fél percet, csinalj megint 20at,megint fel perc piheno ,megint husz (vagy18 vagy15 vagy amennyi erőd van a végére...).
Felulest ugyan igy ,de több sorozattal.
Azt jol latod h kell fehérje méghozzá sok...de tejből mongyuk napi hat liter kéne h egy csirkemell naturszelet-nyi fehérjemennyiség kijöjjön :D a proteinszelet meg szerintem nem tartalmaz elég fehérjét, vagy ha igen akkor drága...igazából énsem vagyok tisztában ezzel a cuccal de nem láttam még embert aki muzliszelettel (de tejjel sem) fejlődött volna rendesen. -szoval ajánlani tudom h nègy öt tojást főzz meg, vagy csinálj/csináltass magadnak valamilyen húst edzés utánra.
Én16 éves vagyok , és ezév tanévkezdéstől keztem el rendesen edzeni sullyal-fekvenyomás ,tárogatás , hasizom (mongyuk ez salyát sullyal megy) ,bicepszezés, tricepszezés, válizom , széleshátizom (főleg többfajta húzóckodással), gugolás, statikus kitörés(sajátsullyal 1percen át lábanként 3szor). Nahszoval én ezt csinálom heti négy edzésre elosztva ( Hétfö, K , Sz , Csütörtök ), és az egész évfolyamomnál vagyok mostmár erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!