Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Sandorzsolt az új Montez?

Sandorzsolt az új Montez?

Figyelt kérdés

2014. jún. 8. 11:46
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

de én írok neked hogy érezd a törődést.

én abban a buliban voltam, ahol anyud nyerített akkorát, mint egy muraközi ló, mikor csak annyit mondtam neki, szoros bokafogás!

2014. jún. 8. 19:19
 22/31 anonim ***** válasza:
74%
Tévedés kisgyerek. Én mindig helyesen írok, kivéve ha tabletről szenvedek, mert azzal nehezebb tökölni. Nálam a helyesírás az teljesen rendben van. Gyokereknek nem adom meg a tiszteletet, pláne ha azt sem tudod, hogy mi a bajod velem, semmi konkrét dolgot nem írtál, csak simán kötözködni szerettél volna egyet.
2014. jún. 8. 19:24
 23/31 A kérdező kommentje:
Az én véleményem, hogy Montez bizonyított ezen az oldalon már és nagyon sok embernek segített többek között nekem is számos alkalommal. Viszont a kérdést nem azért tettem fel, hogy itt veszekedjetek, a választ megkaptam a kérdésre és ha gondotok van egymással inkább privátban rendezzétek
2014. jún. 8. 21:20
 24/31 anonim ***** válasza:
59%

Igazából nem is irt semmit, hogy mi a baja velem.:-)

És köszi. A normálisoknak szívesen segítek.

2014. jún. 8. 21:22
 25/31 Lipton. ***** válasza:
Sandorzsolt, neked is letiltották az egész gépedet? :D
2014. jún. 8. 22:28
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Igen, de ip címet kell váltani.
2014. jún. 8. 22:31
 27/31 Lipton. ***** válasza:
Tudsz segíteni, hogy hogyan kell azt megoldni?
2014. jún. 9. 11:17
 28/31 anonim ***** válasza:
35%
Fél napra ki kell húzni a wifit és ennyi. Írd fel a mostani ip címedet, majd utána ha visszakapcsolod a wifit látod, hogy megváltozott e a cím.
2014. jún. 9. 11:20
 29/31 anonim ***** válasza:

pedig örültem, h eltűnt innen.

egyszer vitáztam vele az izometrikus edzésről, linkeltem neki vmit, ami bizonyítottam,h igazam van, erre elkezdett hisztizni, sértegetni meg jött azzal, h neki 25 év edzésmúltja van és élelmiszermérnök.

mert ugye attól,h élelmiszermérnök, és edz régóta, mindig igaza van. többször láttam már,h butaságokat írt, és azt is, h nem tudja elviselni, ha vkit nem ért vele egyet, vagy bebizonyítja,h nem igaz, amit írt, olyankor általában elkezdi a másikat sértegetni meg hisztizni.

szegény elég buta egy ember. ha tényleg 40 éves és élelmiszermérnök, az elég nagy baj, de gyanítom,h egy unatkozó 18 éves hobbigyúró inkább.

2014. aug. 2. 17:02
 30/31 anonim ***** válasza:
53%
Na megint itt egy kiskocsog. Én már 44 leszek októberben, nem 40, 29 éve edzem. Igen, élelmiszermérnök vagyok, de azt sosem írtam, hogy mindig igazam van. Sokszor tévedek én is, mint mindenki. Én is emberből vagyok, én is benézek néha vagy nem néha dolgokat. És akkor mi van? Vitázhatunk is, abból is lehet tanulni. Nem értem a támadásodat.
2014. aug. 3. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!