Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ddrake az új Montez?

Ddrake az új Montez?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 15:25
 1/10 dirtboy ***** válasza:
100%
nem
2014. ápr. 16. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Orbán az új Gyurcsány?
2014. ápr. 16. 15:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Montez szokott válaszolgatni még?
2014. ápr. 16. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy Montez, dirtboy, ddrake és wash egy és ugyanazon személy :O.
2014. ápr. 16. 16:45
 5/10 dirtboy ***** válasza:

ma 16:45

hát ja,ebben ti soha nem lehettek biztosak

2014. ápr. 16. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Ami biztos, az a halál, az adó, meg a katabolizmus
2014. ápr. 16. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem, de majd rájössz kisgyerek.:-)
2014. ápr. 16. 17:37
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Ha azt kérdezed, egyazon személy vagyunk-e, nem, efelől biztosíthatlak. Szerintem különbözik az írásmódunk, ez alapján nem lehet összekeverni minket. Az meg, hogy néha mostanság én kerülök legfelülre, nem jelent semmit.

Montezt letiltották, koholt okokból, elvileg. Tudható, hogy itt sajnos néha elég egy jelentés, és repül a komment, vagy akár a felhasználó.

Amúgy meg bárki rászánhatja az időt, és utánanyomozhat, hogy nem vagyunk egyazon személy mi 4-n, 5-en, akárhányan, ha biztosra akarja tudni. IP cím nézegetés stb., és kiderül, hogy valszeg több száz km-re vagyunk egymástól, ami máris egy nyomós ok, hogy nem vagyunk egyazon személy.

2014. ápr. 16. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg megéri a komoly hozzáállást a téma.

Persze ebben nem vagyok még egészen biztos, de egyáltalán nem tartom kizártnak hogy ddrake valójában Montez lehasadt tudatdarabja, így tényleg külön személyiségek és lenyomozhatatlan, dinamikus IP címet használnak (ez már biztos). Wash pedig valószínűleg a gyerekük.

Amiben nem vagyok tényleg biztos, hogy dirtboy most akkor végülis a dílerük, vagy csak csalónapokon pizzát visz / vagy sört.

2014. ápr. 16. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Kikérem nekem, én egy vándorló lélek vagyok, aki mindig másban lakozik, átveszi az irányítást a fizikai testük felett, és úgy írogatok. Nem szoktak különös emlékezetkieséseitek lenni, hm? (bár ezt lehet nem kéne elmondanom)
2014. ápr. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!