Montez, saxx, clint, Oriza. Stb (ismert alakok) Ti mennyit nyomtok fekve? És mennyiről kezdtétek?
már jó ideje nem nyomtam csúcsot, melledzésnél 190-200 kgmal megcsinálok szabályosan 8-10-12őt beleremegés nélkül...
3 éve 270 kgot nyomtam ki, 105 kilósan...
A guggolással már annyira nem mernék feszíteni az nem megy, és nagy súlyokkal kövezzetek meg de nem is szoktam gyakorolni...
nekem is kb úgy meg mint saxxnál, de mi naturálok vagyunk.
Kb 45-50 kilóról kezdtem anno 15 évesen.
Én hasonló méret vagyok clinthez, de csak 160 kg megy ki...
Egyszer a Gilda Maxban láttalak Clint a 165 kgot az edzőtársammal nyomtam ki, szoltál, hogy ne szedjük le...
Fél szemmel láttam, hogy szinte dobálgatod és utána sorba teszed rá a 20 kgos tárcsákat...
Egyszóval le a kalappal, és tényleg hasonló méretű vagy mint én... utána kissé jobban elgondolkodtam mennyire vagyok erős...
köszi Montez! Viszont ez már nem kokz mellett van már több mint 2 és fél éve nem használtam...
Igazából kokszos időszakjaimban még jóval több is ment de ahhoz viszonyitva nagyobb is volt a tömegem...
Tehát így 100 kg feletti tömeggel nyomom ezeket...
Biztos vagyok benne, hogy a testúlyotok dupláját egy tömegelés közben kibirjátok nyomni +-20kg...
ez azt jelenti, naturálban hasonló képességekkel rendelkeztek...
Elöző, honnan veszed, hogy én voltam a Gildában??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!