Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Montez és társai, ti soha...

Montez és társai, ti soha semmilyen édességet nem szoktatok enni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 7. 21:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Montez már nincs fent. Én személy szerint szoktam.
2014. márc. 7. 21:49
 2/11 anonim ***** válasza:
Hova lett Montez? (Bocs az offért)
2014. márc. 7. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:

Ezredszerre is: Montezt sajnos tiltották(újfent).

Én szoktam, mert néha megkívánom, de érdekes módon általában undorodom tőle, mióta tisztán kajálok. Néha süti meg csoki megy, de nekem kb tökmindegy.

2014. márc. 7. 23:06
 4/11 anonim ***** válasza:
Még egy utolsó kérdés: És miért tiltották? Mert hasznos válaszokat adott..
2014. márc. 7. 23:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Mert linkelgetett, ami itt főbenjáró bűnnek minősül.
2014. márc. 7. 23:15
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de várok még a többiektől is.
2014. márc. 8. 00:25
 7/11 Osynho ***** válasza:
Nem tartom magam testépítőnek, de szoktam néha édességet enni. Igaz alapjáraton nem vagyok édesszájú. Ugyanakkor az a véleményem, hogy amatőr szinten, nem versenyre készülve nincs szükség 100% aszkéta életmódra. Belefér néha egy kis csalás.
2014. márc. 8. 00:36
 8/11 tkodit ***** válasza:

Szerintem mindenki elcsábul néha, de alapvetően az is igaz, amit fentebb említettek, hogyha valaki hosszútávon tisztán kajál, akkor már nem is kívánja annyira ezeket a dolgokat, csak inkább alkalomszerűen. Az ilyen édes péksütiktől, vagy krémes cuccoktól ma már például 99%-ban undorodom...

(nincs már rákattanva a szervezetem annyira a cukorra, talán valami ilyesmi magyarázat lehet. Persze lehet, hogy pszichés... :D )

2014. márc. 8. 01:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Én nem eszek egyáltalán semmit! Már több mint 3 éve nem ettem semmi szar édességet, szóval már nem is tudok elcsábulni. Amióta tisztán kajálok már én sem kívánom.

Persze ez nagy marhaság, néha beleférhet és ennyit engedjen is meg magának az ember, de én valahogy már megvagyok nélküle. Néha mondjuk megszagolom ha van valami, de annyi elég is.

2014. márc. 8. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok testépítő, és mivel extrém ektomorf vagyok, nem hízok el, így ha süti van, bezabálom szívesen :D
2014. márc. 8. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!