Szerintetek fogynék valamennyicskét, ha nem ennék semmilyen nassolnivalót meg édességet, csak normális kajákat?
Figyelt kérdés
Elég sokat szoktam pluszban nasizni, de ha erről leszoknék lenne értelme?2012. márc. 10. 09:04
1/7 anonim válasza:
Igen, fogynál, mert a szervezet nem raktároz el felesleges cukrot és zsírt. De ne ess át a ló túloldalára!
2/7 anonim válasza:
Lenne, persze.
De jó lenne mozogni is mellette.
És akkor egyszer-kétszer mértékkel még kis édesség is beleférne. Jobb, mint kínozni magad.
3/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen. mennek a zöld kezek :D
2012. márc. 10. 09:48
4/7 anonim válasza:
Én múlt hónapban 3 kg-ot fogytam csak azzal, hogy elhagytam a nasikat és a pékárukat.
5/7 anonim válasza:
Elég jelentős mennyiséget fogynál vele, mivel ezek plusz és felesleges kcal-ok, de ugyanúgy elraktározódnak, és hizlalnak. Tehát csak akkor egyél ha éhes vagy.
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem. Csak nem híznál tovább. Hízni könnyebb, mint fogyni.
Ha a pékárút is elhagyod, akkor fogyhatsz (meg éhezhetsz...), de nem érdemes, mert ha nem tudsz végleg lemondani a kenyérről, akkor amint elkezdesz újra kenyeret enni (a fogyás után), visszahízol.
7/7 anonim válasza:
Én semmit nem hagytam el. Nassolni nagyon szeretek. 4 hónap minusz 12 kg. a megoldás nekem hogy semmi kenyeret vagyis pékárut nem eszek. Meg lehet szokni ha nem eszel mindenhez kenyeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!