Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális a súlyom vagy valóban...

Normális a súlyom vagy valóban nagyon sovány lennék?

Figyelt kérdés

158cm magas vagyok és 50kg.Régebben volt egy elég jelentős súlyfeleslegem.65kg voltam és nagyon rosszul éreztem magam.Igazából nem fogyókúráztam,csak nagyon stresszes időszakon mentem át és alig tudtam enni valamit.Ennek következtében leadtam 10kg-ot.

Mindenki dicsért,hogy milyen jól nézek ki és én is örültem,hogy visszanyertem a normális súlyomat.

Mostanában azonban azt vettem észre,hogy hiába eszem rendesen mégis folyamatosan olvadnak le a kilóim.Most 50kg vagyok.Tudom,hogy a magasságomhoz képest ez kb ideális és nem számítok túl soványnak,de mindenkitől azt hallom,hogy túlságosan lesoványodtam,rosszul nézek ki stb.

Emiatt kicsit aggaszt a dolog.Én nem látom magamat túl soványnak,de mivel mindenkitől ezt hallom,elkezdtem aggódni.Nem tudom mi lehet velem,hogy akármennyit eszem mégis folyamatosan fogyok.A másik,ami megijesztett,hogy eléggé le is vagyok gyengülve.Kb 3 hete szenvedek egy nyavalyás influenzával,amit máskor max 5-6 nap alatt leküzdött a szervezetem.Igyekszem egészségesen táplálkozni,sok vitamint bevinni a szervezetembe,de mégis gyengének érzem magam.

Mi lehet a bajom és mit csináljak,hogy újra jól érezzem magam?

22/L

2012. márc. 2. 11:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez amiatt van, mert ök ducin szoktak meg, és ahhoz viszonyítanak.(Én 165/64 vagyis van plusszom még, de mindig 75 körül voltam, és ugyanezt hallom, hogy nehogy tovább fogyjak, mert egészségtelen. De azért én érzem, hogy 58-ra le kéne menni. Csak ök kövéren ismertek, na...)

A súlyod teljesen jó, de ennél lejjebb nem kéne menned.

23L

2012. márc. 2. 11:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!Én is valahogy így gondoltam.:)

Mostmár csak az érdekelne,hogy mit csináljak,hogy kicsit felerősödjek?

2012. márc. 2. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
158 centi vagyok es 47-48 kilo. en is 67 kilo voltam jo reg es mikor lefogytam sokaig en is hallgattam hogy tul sovany vagyok, aztan pedig nem is. soot. pont hogy normal most a sulyom. aki mar igy ismert meg az sosem emliti hogy sovany vagyok, sot az egyik uj ismerosommel azon nevettunk hogy mi ilyen alacsony es duci tipusu nok vagyunk, mit lehet tenni..:)
2012. márc. 2. 12:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, én is ezt hallgatom, mióta lefogytam, de nem érdekel, mert én így érzem jól magam. :)

Anorexiás nem vagyok, imádok enni, könnyebb a ruha vásárlás, stb. :) Szerintem csak furcsa az embereknek, azért mondják, mert nagyon volt a változás.

(Én 165 cm vagyok, és olyan 62-63 kilóról mentem le 47-re.)

2012. márc. 2. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért szörnyülködnek a körülötted lévők, mert nem megfelelő étkezéssel és sporttal fogytál le, hanem idegi problémák miatt. Aki így fogy le az általában sápadtabb lesz, erőtlenebb, beesik az arca, karikás lesz a szeme, és úgy általában gyenge lesz. Plusz valószínűleg attól még, hogy fogytál még mindig zsíros vagy (emiatt kéne sportolni), és ez így összességében nagyon rossz összhatást kelt.
2012. márc. 2. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
3. válaszoló 165cm 47kg az tényleg kevés és szerintem azért mondják..
2012. márc. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!