Miért nézik le sokan a soványakat? Én 161 cm, 49 kg vagyok, s mindig blamálnak hogy mennyire sovány vagyok. Valóban az lennék?
cicamica
már nem azért de a kövéreket 10szer jobban lenézik, mint a soványakat
most jönnek a soványak, hogy ez nem így van, de azért ha választhatnának a lányok, biztos hogy többen szívesebben lennének kórosan soványak, mint dundik
engem 66 kilósan mindenki csúfolt (15 centivel magasabb vagyok nálad), 52 kilósan betegesen soványnak számítottam (sőt elöl deszka hátul léc voltam), de akkor SOHA senki nem mondta rám, hogy csúnya vagyok
szóval ha lenéznek, abban féltékenység is közrejátszhat
Kicsim! Az a fontos, te hány kilóval érzed jól magad. Mit törődsz te azzal, az iskolatársak mit mondanak? Én 130 kilósan imádtam magam. Mindig mosolyogtam, és együtt nevettem a többiek viccelődésén, ha a kövérséget cikizték. És tényleg lepergett rólam, mert ki a fenét érdekel, ha egyszer nekem jó?? Most alig vagyok több 100-nál, de olyan boldogan várom a tavaszt, mint a kislányom várta a mikulást.
Állítsd be magad egy olyan testsúlyra, amivel te is boldogan nézel a tükörbe, mindig tudsz vele önfeledten mosolyogni. Az irigykedőknek meg mondj valami szellemeset. Pl. ha azt mondják, ilyen vékonyan tiszta deszka vagy, simán mondhatod: legalább nem kell költeni vasalódeszkára. Kész spórolás ;)
Vagy bármi mást. És egy idő után ugyan ki a fene cikizgetne, ha látják hogy téged ez cseppet sem érdekel?
Köszi szépen a válaszokat!Sokat segítettetek!:)
Különben nem sulis vagyok.21 éves,munkás csajszi vagyok :) :)!Kösz még 1x!
Pusz mindenkinek!
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!