Ez normális? Nem fordítva kéne lennie? 2 hónapja fogyózok (semmi cukor, semmi kenyér, tészta). Első hónapban nem mozogtam semmit és lement 4 kiló.1 hónapja 2 naponta tornázok (átlag 40 perc) és csak 2 kiló ment le 1 hónap alatt.
Izmosodik a tornától? Röhög a vakbelem! :D
Az első hónapban mindig több megy le, ez főként víz,beltartalom és némi zsír,meg talán izom. Ezután kell keményen küzdeni a minusz kilókért.
Ha elötte nem mozogtal rendszeresen, akkor a torna miatt izmosodsz. Az izom mindig nehezebb a zsirnal.
Amugy meg sokan azt javasoljak, ne a sulyodon, hanem a ruhaidon merd magad. :) Kitartas! A tornat meg ne hagyd abba!!!
Köszönöm a válaszokat.
Napi 1300 kalóriát eszem (kb), nagyon sok fehérjét próbálok bevinni (hal, hús, tojás, túró...).
Igyekszem napi 5ször enni, és sok mentes ásványvizet iszom (meg zöld teát 2-3 bögrével).
Minden esetre a tornát nem hagyom abba.
5. Edzetlen izom gyorsabban fejlödik szerintem, eleg, ha kiprobalod, hogy kihagysz par honapot a treningböl, tötty leszel kisse, es hirtelen raedzel, akkor sokkal jobban "dudorodik" az izmod, sokkal masabb lesz a tapanyagfelvetel es a sulyod is több lesz hirtelen. Persze egy rendszeresen sportolo embernel edzett izmokrol beszelünk, a fejlödes sem olyan gyors es latvanyos.
De nem vagyok szakember, csak megfigyeleseim alapjan irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!