Szerintetek normális ha naponta 4-szer 5-ször verem ki magamnak?
Normálisnak normális, de mindenképp nagyobb szexuális étvágyad van, mint az átlagnak. Én is ilyen vagyok, már 4-5 éves korom óta rendszeresen maszturbáltam hasonló mennyiségben, de mostanság már inkább lányokkal együtt szerzünk egymásnak örömet. :)
Akik persze nem képesek erre, rögtön irigykednek, és írják a gúnyolódó hozzászólásaikat, de azért van árnyoldala is. Pl.: párkapcsolatban könnyen a barátnőd agyára mehetsz, ha neki nincsenek ilyen nagy igényei. Meg persze elég időigényes is azért napi 4-5 vagy több élvezés. De gondolom, te is úgy érzed, mint én: ha meglátok egy szép lányt akár utcán, akár csak a monitoron, TV-ben szexi beállításban, (esetleg meztelenül :) ) már végem., rögtön beindul a fantáziám.
Annyit tehetsz, hogy próbálod kerülni az egyedüllétet (az esélyt se add meg rá magadnak) :), tanulj könyvtárban, dolgozz diákmelót, sportolj, stb. Keresd más, mások társaságát, és akkor kevesebbet fogsz erre gondolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!