Én egy 16 éves lány vagyok..és még szűz. Mostanában szinte minden nap masztizok, van olyan amikor naponta 2szer is.. ez normális? lehet belöle bajom?
Figyelt kérdés
2008. nov. 29. 13:06
1/12 anonim válasza:
Szia!
Teljesen normális, hogy masztizol.Nincs ebben semmi kivetnivaló.Annyiszor csináld, amennyiszer jólesik.Semmi bajod nem lehet tőle, max átszakíthatod a szűzhártyádat.
Jó masztizást!
2/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez teljesen normális dolog, hogy felfedezd saját magad! Bajod nem lehet tőle, de túlzásokba ne ess!
3/12 anonim válasza:
Én naponta csak 4-5-ször masztizok, de már nemegyszer megszóltak érte a villamoson. Van ötletetek, hogy lehetne napközben is feltűnés nélkül megoldani a dolgot?
4/12 anonim válasza:
Előző válaszoló: ezt otthon kelle talán...
5/12 anonim válasza:
Hát igen,otthon! :D Én azért nem akarnék a villamoson ilyet látni...
6/12 anonim válasza:
Nem szeretnél 1 barátot? Akkor nem is kell strapálnod magad :D
az megcsinál mindent sőt többet is. Csak vigyázz el ne rémitsd.
7/12 anonim válasza:
Normàlis,föleg a te korodban.
Ne aggodj,nem teszel kàrt magadban,de a segédeszközökkel ovatosan,nehogy valami bacilus kerüljön a szervezetedbe.
Mindig ügyelj a hiygéniàra!
8/12 anonim válasza:
Szia!
De miért csinálod? Légyszíves írj egy levelet! Megkéne ezt beszélnünk!
9/12 anonim válasza:
Nehogy írj neki! Gondolom egy beteg pedó alak aki itt élvezkedik... Ez tök normális! Én is szinte mindennap csinálom... És 200 lányból 150 bizti hogy ugyanígy... Szal no para. a fiúknál még "durvább" a helyzet x)
10/12 anonim válasza:
Fölleg nálad durva a helyzet!
Nyugodtan írj nekem, jobban jársz velem! Kedvelem a szűz lányokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!