Szerintetek igaz, amit sandorzsolt hangoztat állandóan, hogy fogyáshoz csak a kalóriadeficit számít?
nem igaz, sandorzsolt az hulye, csak úgy írogat.:)
Egyébként pedig de, ha cukorból eszel kevés kalóriát, akkor is lefogysz, de izomból is. Szóval én sosem írom, hogy mindegy mit eszel. Mindig azt írom, hogy emelt fehérjebevitel, kevés ch menjen. Ha már velem példálózol, akkor idézz pontosan bakker! :)
Le sandorzsolt propagandáival!!!
Am igaz. Ha nem hiszed el, kipróbálhatod nyugodtan. Mondjuk ez a 300g-os diéta nem hangzik túl nyerőnek...
Nem rád természetesen egészség.:)
hanem a kérdezőre és volt még egy ilyen beírás.
Pedig igaz. 300 g cukortol le fogsz fogyni. Mondjuk izmaid nem fognak letezni és a hormonmukodesed is egy nemletezo fogalom lesz.
Valamint piszok beteg is leszel a vegere mert semmi mikrotapanyagot nem fog megkapni a szervezeted ami az optimalis mukdeshez kene.
Ahogy az emesztesed se fog mukodni nagyon napi 0g rosttal.
De lefogyni azt lefogsz
Enyém volt az a komment. Sem én sem a kérdező nem állítottunk olyat, hogy te támogatnád a cukorfogyasztást, vagy ilyesmi.
A kérdezőnél csak egy példa volt az alacsony kalóriamennyiségre, én meg csak lefikáztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!