Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek igaz, amit sandorz...

Szerintetek igaz, amit sandorzsolt hangoztat állandóan, hogy fogyáshoz csak a kalóriadeficit számít?

Figyelt kérdés
Ezzel az erővel, ha egész nap kristálycukrot eszem, mondjuk 300 grammot, ami 1200 kalória, le fogok fogyni?
2014. máj. 18. 19:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
86%
Sandorzsolt azért vállal felelősséget amit mond, és nem azért amit te értesz belelő. Egyébként ha 40-50kg-os vagy, akkor nem fogsz fogyni 300g cukortól. Ez elég összetett ahhoz hogy ilyen hülyén fogd fel.
2014. máj. 18. 19:12
 2/24 anonim ***** válasza:
74%

nem igaz, sandorzsolt az hulye, csak úgy írogat.:)

Egyébként pedig de, ha cukorból eszel kevés kalóriát, akkor is lefogysz, de izomból is. Szóval én sosem írom, hogy mindegy mit eszel. Mindig azt írom, hogy emelt fehérjebevitel, kevés ch menjen. Ha már velem példálózol, akkor idézz pontosan bakker! :)

2014. máj. 18. 19:12
 3/24 anonim ***** válasza:

Le sandorzsolt propagandáival!!!

Am igaz. Ha nem hiszed el, kipróbálhatod nyugodtan. Mondjuk ez a 300g-os diéta nem hangzik túl nyerőnek...

2014. máj. 18. 19:13
 4/24 anonim ***** válasza:
54%
Sosem írtam ilyen diétát, hogy cukor menjen. Ezt honnan veszitek?
2014. máj. 18. 19:14
 5/24 anonim válasza:
Nem. Szerinted napi 300 gramm kristálycukorból megvan a napi makrotápanyag beviteled? Ezt kicsit félre érted...
2014. máj. 18. 19:15
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Veszitek? :O Remélem nem rám érted hogy én ilyet állítottam! :D
2014. máj. 18. 19:15
 7/24 anonim ***** válasza:
52%

Nem rád természetesen egészség.:)

hanem a kérdezőre és volt még egy ilyen beírás.

2014. máj. 18. 19:17
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Pont nem ő hangoztatja ezt, de mindegy.
2014. máj. 18. 19:20
 9/24 anonim ***** válasza:
78%

Pedig igaz. 300 g cukortol le fogsz fogyni. Mondjuk izmaid nem fognak letezni és a hormonmukodesed is egy nemletezo fogalom lesz.

Valamint piszok beteg is leszel a vegere mert semmi mikrotapanyagot nem fog megkapni a szervezeted ami az optimalis mukdeshez kene.

Ahogy az emesztesed se fog mukodni nagyon napi 0g rosttal.

De lefogyni azt lefogsz

2014. máj. 18. 19:20
 10/24 anonim ***** válasza:

Enyém volt az a komment. Sem én sem a kérdező nem állítottunk olyat, hogy te támogatnád a cukorfogyasztást, vagy ilyesmi.

A kérdezőnél csak egy példa volt az alacsony kalóriamennyiségre, én meg csak lefikáztam...

2014. máj. 18. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!