Skacok! Éjjel hugyozás? Mióta szedek fehérjét,100% wheyt reggel és edzések után iszom 40 gramm megy belőle- éjjel állandóan fel kell kelnem hugyozni.
Ezt akartam kérdezni, nem lehet, hogy mióta az étrendedre figyelsz, többet iszol, és ezért kell éjszaka kimenned?
A másik, hogy jön a hideg, hűvösebb van, ha csak a lábfejed fedetlen a kicsit hidegebb szobában az máris nagyban hozzájárul az erősebb, gyakoribb vizelési ingerhez.
Az utóbbi idők trolljait figyelembevéve inkább már így állok hozzá, minthogy idegesítsem rajta magam, hogy milyen hülyék vannak :D Ha komolyan gondolja, majd jön érvelni, de ha nem jön vissza, akkor meg úgyis hiába írunk neki. Bár persze elképzelhető, hogy komolyan gondolja, de ahelyett, hogy normálisan figyelmeztetné a veszélyre a másikat, ideböffent egyet, aztán dögöljön csak meg :D
Amúgy én meg még nem is iszok sokat, ez a vicc benne... akkor kezdődött, amikor elkezdtem edzeni (még jó bénán, de valamit), létezik, hogy ennyire felgyorsult volna az anyagcserém? Vagy lehet köze a szorongáshoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!