Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek igaz, amit sandorz...

Szerintetek igaz, amit sandorzsolt hangoztat állandóan, hogy fogyáshoz csak a kalóriadeficit számít?

Figyelt kérdés
Ezzel az erővel, ha egész nap kristálycukrot eszem, mondjuk 300 grammot, ami 1200 kalória, le fogok fogyni?
2014. máj. 18. 19:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szerintem meg megmutatkoznak, sorry, ha ilyen többedleges fontosságú faktorok az ellenérvek, hogy kinek milyen kedve lesz vagy hogy mennyire jókedvvel tolja az edzést azzal szemben, hogy egy ételnek milyen hormonális hatásai vagy biokémiai hatásmechanizmusai vannak, akkor ez engem nem győzött meg.

És van tapasztalat első és másodkézből is, hogy ugyanolyan fűtőértékű de más forrású kaja (ch) nem ugyanúgy energetizál, nem ugyanúgy zsírosít, hiába számolod stb.

Azért azt nem gondolod, hogy csak azért, mert van mellette egy kis rost, fehérje, meg zsír, majd ugyanannyira emeli meg a vércukorszintet egy töltet kristálycukor mint egyenértékű barnarizs.

2014. máj. 18. 20:17
 22/24 anonim ***** válasza:

Nem ugyanugy energizálra kitértem, de pl valakit a csoki energizál nagyonjól akkor az szarabb eredményt fog elérni mint ha barnarizst enne helyette? Nem hinném.

Pedig jobb lenne ha az olyan dolgokat amiket irtam figyelembe vennéd mert nagyobb mértékben járulnak hozza a fizikumodhoz mint egy étel hormonális hatásai.

kicsi eltéres lesz inzulinban és lehet hogy egy kis ideig magasabb lesz es tobb zsirt raktaroz de aztan hamarabb esik le es ujra zsírt kezd el égetni tobb ideig. A nettó zsirosodás ugyanannyi lesz.

2014. máj. 18. 20:25
 23/24 anonim válasza:
Érdekesség: [link]
2014. máj. 19. 22:33
 24/24 anonim válasza:
Valaki nem tudja hogy tudnék írni sandorzsoltnak? Nem bírok...
2014. dec. 15. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!