11/31 anonim 

válasza:

Ezzel most melléfogtál. :D Nem én vagyok majácska.
13/31 anonim 

válasza:

Ohh sanyi meg ne haragudj senki sem akarja degradálni a te hozzáértésedet. :D Csak nyugi. :D
14/31 anonim 

válasza:

Semmi gond, nem is tudnád, mert egy-két ember negatív véleménye nem számít.:) Ennyit tudsz írni csak. De vitázni érdekes, hogy nem akar egy debil sem, mert ahhoz már tudás is kellene kisgyerek. Beírod, hogy hulyeséget írogatok, de bizonyítani azt nem tudod. Én legalább névvel írok gyokér, én vállalom az eddigi kommentjeimet is, sőt képet is teszek. Mert én nem csak pofázok, hanem tudom is bizonyítani a tudást. Na szevasz!
15/31 anonim 

válasza:

pubi, úgy látom másodjára is besültek azok a dugattyúk az agytekervényekbe, de elég szépen!
mondtam hogy ezt az embert ne piszkáld, szerintem már akkor ezt a sportot csinálta, mikor te még gondolati szinten küzdöttél, hogy valóság legyél, vagy csak illúzió maradjál,egy átmulatott éjszaka után!
16/31 anonim 

válasza:

Egyébként bírom az ilyen arcokat. Házhoz jönnek néha a pofonért. Érdekes, hogy élőben nem kötözködik velem senki. Sőt.
17/31 anonim 

válasza:

Láttam már rólad képet (még montez néven) szóval tudom, hogy valójában, hogy is nézel ki. Ha már ilyen "tudással" rendelkezel akkor kamatoztathatnád a tudásodat, erre még nem gondoltál? És akkor nem egy ingyenes oldal "sztárja lennél" vagy ahhoz már kevés a "több évnyi tapasztalatod"? Ezen az oldalon még hozzáértő vagy (több évnyi edzéssel nem nehéz) nagy tanácsokat adni a "kicsiknek", de ha már egy kicsit jártasabb emberrel társalognál kedves sanyi akkor már lehet, hogy beletörne a bicskád, igaz?. Házhoz jöttem a pofonért! :D Sőt pofonokért! Ilyen vagyok!
18/31 anonim 

válasza:

15/17 18:21 haver amilyen buliban anyád résztvett örülj neki, hogy nem nyerítesz! És hagyjad már (kérlek) ezt a torrente kreált Pubi elnevezést. Nem poénos! :D
19/31 anonim 

válasza:

Hol kamatoztassam kisgyerek? És minek? Én Magyarország legnagyobb gyógyszergyárában dolgozom, mint minőségbiztosító. Szóval jól fizetett és szakmai kihívásokban is teljes melóm van. Ide csak hobbiból írok, nem ebből akarok megélni gyokér! És te lennél a nagy kihívás egy beszélgetésben? Mert ezt nem vettem észre. De mondom írd meg, hogy milyen kérdésben nem értesz egyet, hol írtam baromságot és megdumáljuk.
20/31 anonim 

válasza:

Mondjuk ott, hogyha ilyen komoly állásod van, akkor miért nem tudsz normálisan, helyesen a magyar szabályoknak megfelelően írni? Nagy tapasztalatod van a testépítés terén (oké tisztelendő), de egy kicsit adhatnál a külsőre is. Itt is megmutatkozik a tipikus testépítő sztereotípia. Ha már ilyen "gyökerekkel" nem állsz le szórakozni, mint én! Gratulálok! És legyen tiéd az utolsó szó, nem fogok írni! Tudom az ilyen idiótáknak ez fontos, igen haver te nyertél, ügyes vagy! Menj le edzeni egyet ennek örömére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!