Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy, mit, hogyan kell edzenem...

Hogy, mit, hogyan kell edzenem, hogy "NAGYON" izmos legyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 17 éves srác vagyok akinek az a terve aki a testét "NAGYON" izmosá akkarja tenni. De nem ilyen fel fujt izmot hanem természetes izmot AKKAROK! Ezért kérlek titeket, hogy segitsettek benne! Mert egyáltalán nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki!!!

2014. máj. 31. 16:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Ez a könyv az???

[link]

2014. máj. 31. 17:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen ez, töltsd le, jó olvasást.
2014. máj. 31. 17:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Konkrét kaják pedig, persze a teljesség igénye nélkül(de majd a könyvben is láthatod): csirke, hal, pulyka, túró, zöldség, tojás, rizs. Pia, cigi, heroin, LSD, csokitorta felejtős.
2014. máj. 31. 18:05
 14/17 anonim ***** válasza:

pia cigi heroin oké..

de az lsd semmiben nem befolyásolja a fejlődést, max más lesz a világlátásod.

2014. máj. 31. 18:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Uccsó: na jóóó, de ha épp úgy látja a világot, hogy a csipszes zacskót véletlenül csirkemellnek látja??? Vagy behaluzza, hogy Arnold rátámad egy súlyzóval???
2014. máj. 31. 18:27
 16/17 anonim ***** válasza:

gyakori tévedés, lsd-től nem hallucinálsz, a hallucináció ugyanis olyan dolog, ami nincs ott.

lsd inkább úgy mondanám illúziókat kelt, csak olyan dolgokat látsz, ami ott is van, ám azokat előfordul, hogy másképp.

2014. máj. 31. 18:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Mennyi felkiáltójel! De én a helyedben inkább a helyesírás és mondatalkotás szabályait olvasnám és nem a sárga kapszulát
2014. máj. 31. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!