Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy, mit, hogyan kell edzenem...

Hogy, mit, hogyan kell edzenem, hogy "NAGYON" izmos legyek? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy 17 éves srác vagyok akinek az a terve aki a testét "NAGYON" izmosá akkarja tenni. De nem ilyen fel fujt izmot hanem természetes izmot AKKAROK! Ezért kérlek titeket, hogy segitsettek benne! Mert egyáltalán nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki!!!

2014. máj. 31. 16:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Először is, nincs felfújt meg természetes izom. Másodszor, naturálban csak kevés embernek van meg hozzá a megfelelő genetikai háttere, hogy olyan igazán izmos legyen. Harmadszor, ha teljes alapismereti képzésre van szükséged, akkor olvasd el a builderen a hasonló nevű cikkeket illetve a Sárga Kapszula című könyvet.
2014. máj. 31. 16:39
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
google - alapismeretek - első találat.
2014. máj. 31. 16:39
 3/17 anonim ***** válasza:
erre mondják azt reménytelen eset!
2014. máj. 31. 16:43
 4/17 A kérdező kommentje:
Ezt meg értem... De sajnos mindenki mondja olvassak el ezt azt akkor az időm nagyobb része olvasással fog eltelni. Ha jól tudom ahhoz meg évek kellenek, hogy izmos legyek... Ezért kérek itt tanácsot, hogy mit csináljak és meddig és min változtassak vagy ilyesmiket....
2014. máj. 31. 16:45
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Edzeni ne menjünk el helyetted te ökör?

Olvasd el a kikúrt alapismereteket, menj le edzőterembe, kajálj normálisan és lassan de biztosan meg lesz a gyümölcse. Nem lehet NAAAGGGGYOOON izmosnak lenni gyorsan.

De kibekúrtúl rendes leszek hozzád és leírom a lényeget:

Fingom nincs hány kiló, milyen magas vagy.

Ennek alapján nem lehet edzéstervet és étrendet összeállítani.

De ami a lényeg:

- egyél normálisan (nincs gyors kaja, nincs édesség, nincs fehérliszt, nincs finomított cukor)

- eddzél rendesen (nem kislányoskodás, hanem normálisan)

- ne legyél fogyatékos

2014. máj. 31. 16:48
 6/17 A kérdező kommentje:
Válaszolo :) tetszik a hozzá állásod 183 cm és 75 kg vagyok és hát még nem csináltam még egyszer se edzést azért vagyok ilyen "idiota" :) De ha tudnál nekem segiteni ilyen edzéstervben és étrendben. Meg köszöném nagyon :)
2014. máj. 31. 16:51
 7/17 anonim ***** válasza:

ha erre a kérdésre választ akarsz tőlünk, akkor nekünk ide kellene rittyentenünk neked egy minimum 100 oldalas könyvet, és az csak a totális alapokat tartalmazná, de szerencsére megtette más és megírta már azt a könyvet, sárga kapszula a címe és teljesen ingyen letöltheted a body.builder oldaláról...

De ha neked büdös elolvasni pár sort, akkor felejtsd el ezt az egész sportágat mert elsődlegesen táplálkozás tudományról szól az egész, ehhez pedig ki-ku*rt sokat kell olvasnod

2014. máj. 31. 16:54
 8/17 anonim ***** válasza:
és 100 oldalt meg néhány cikket elolvasni nem tart tovább 3-4 óránál... még akkor se ha ritka rosszul olvasol és diszlexiás vagy, mint pl én.
2014. máj. 31. 16:56
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

De ember, mivel neked a mostani alaptudásod nulla, ezért neked oldalakat lehetne írni. De szerencsére már ezt már megtették, akkor most mi a különbség abban, ha te azt a könyvet olvasod el (ami mellesleg 100, rövid, képpel teli oldalból áll), mint a mi hosszú száraz és tömény kommentjeinket? Ez száz oldalas könyvre ne legyél már lusta ember, 1-2 délután alatt kivégezheted. És mint írtad, a jó kinézethez évek munkája kell (és még akkor sem hagyhatod abba), így szerintem nincs igazán hova sajnálnod ezt a pár órát, amit az olvasással töltesz, mert az évekhez képest nincs sehol, szóval nem indulsz majd nagy hátrányban.

Ne legyél már ennyire izgága, "mindenmentenazonnalkell" típus. Vezető tanfolyamon is majd odaállsz hogy téged tessenek már egy délután alatt megtanítani vezetni, mert különben az idő nagy része a tanulással fog elmenni, és te már vezetnél?

Tipikusan azoknak a hozzáállása, akik nem olvassák el a használati útmutatót, meg a garanciafeltételeket, és kibontás után rövid időn belül gondatlan szakszerűtlenségből tönkreb4sszák a terméket, aztán mennek a vevőszolgálathoz sírni. Ne legyél ilyen, mert nem szimpi.

2014. máj. 31. 17:00
 10/17 anonim ***** válasza:
Na itt is egy nem akarok felfújt izmokat... Kérdező neked sokat kell olvasnod a témáról, anélkül nem lesz meg a kellő tudásod, és nem igazán megy majd az edzés. Olvasd el a Sárga kapszulát, ahogyan fent is írták!
2014. máj. 31. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!