14 éves múltam és az utóbbi időben elég sokat nőttem (most 186-7 cm vagyok) és kicsit szeretnék izmosítani hogy ne legyek annyira gyenge Mit kéne csinálnom?
Én a saját testsúlyos edzés híve vagyok,meg a kettlebellé.Konditerembe is jártam 3 évig tehát értek ahhoz is valamennyire.Én ugyan így jártam ahogy te hirtelen nőttem,és elkezdtek kattogni az izületeim meg a gerincem.Én azért javaslok neked először egy fegyencedzést (ami úgy kezdődik hogy VÉGIG OLVASOD,ezután a legelejéről elkezded az egészet),mert a jelenleg sérülékeny ízületeid felerősödnének tőle és amikor már könnyen mennek a könyvből az 5.,6. lépések akkor lehetne mellé vagy csak konditermi edzést ill. kettlebellt.Így fokozatosan az ízületeid tönkretétele nélkül megedzheted magad.úA kettlebellt SZIGORÚAN CSAK OKTATÓVAL,különben ki lesz a vállad meg a gerinced.
A kajához nem nagyon értek,de az előttem szóló is írta ezt a sárga kapszulát az nem lehet rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!