T0mi kérdése:
Mostani súlyom és magasságom 121 KG, és 202 CM. A hasam és a combomon elég nagy, mit kellene csinálnom. Többet kéne futnom? Vagy lejárni konditerembe? Nem vagyok ebbe jártas mert idáig csak elhanyagoltam magam hogy majd elkezdek edzeni
Figyelt kérdés
zír, fogyás2014. ápr. 15. 08:49
1/5 anonim válasza:
Attól függ mit szeretnél.
Ha "leadni" a felesleget, akkor futás vagy Kettlebell edzéseket ajánlok.
Ha formálódni, akkor konditerem és úszás.
Heti 3-4 minimum 40 perc kardio
vagy
Heti 3-4 minimum egy óra konditerem
2/5 anonim válasza:
Attól függ, fogyni akarsz, vagy izmot felszedni, mert a kettő együtt nem megy. A leginkább javasolt az, hogy előbb szedj fel izmot, tömegnövelő étrenddel és súlyzós edzéssel, majd a súlyzós edzés megtartva aerob edzést is beiktatva válts szálkásító étrendre, és add le a fölösleget.
Google--> alapismeretek, Sárga Kapszula. Ezeket olvasd el.
3/5 anonim válasza:
Én jelenleg 115 kiló vagyok 200cm magas, ezzel a magassággal és ezzel a testsúllyal izmos, eres vagyok, edzőtermi testépítő edzést végzek 4 éve és étrendet is tartok kb. 2 éve (azóta érdekel komolyabban a testépítés). Tehát én konditermi súlyzós edzést tudom ajánlani és egy minőségi étrendet.
4/5 A kérdező kommentje:
Eddig a térdem bánta, nem bírta a súlyomat, a héten 2-szer voltam vele orvoshoz, elég sok vizet vettek le belőle.
A lábas edzéseket hanyagoljam?
2014. ápr. 16. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!