Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » El szeretnék kezdeni konditere...

El szeretnék kezdeni konditerembe járni de nem tudom hogyan fogjak hozzá. Szóval kéne egy edzésterv tudtok írni vagy ajánlani?

Figyelt kérdés
alkarra felkarra szeretnék hasizomra és mivel kicsit pupos a hátam azon is szeretnék formálni hogy legyen valami tartásom is.lábról sem feletketem meg de azt szerintem egyedül is ki tudom találni.Nos?
2014. márc. 20. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj el a konditerembe, ott van edző, aki csinál neked edzéstervet.
2014. márc. 20. 11:11
 2/4 aculluca válasza:
a fölöttem lévő jól mondja, plusz ezt én 15-16éves koromba toltam hogy szeretnék csak karra,meg hasra edzeni :D felejtsük el, arányokról beszélünk, edzünk szépen mindent.
2014. márc. 20. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Eloszor olvasd el a Sarga kapszulat, abban minden fontos informacio le van irva az etkezestol kezdve, az edzesen at egyeszen a pihenesik.

Egy gyors regisztracioval ingyen le tudod tolteni: [link]

2014. márc. 20. 12:14
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. megnézem a sárga kapszulát és keresek a teremben edzőt is. amugyy én is 16 éves vagyok szóval úgy tűnik ez a csak karra meg ilyesmi dolog kortól függ. megfogadom azösszes tanácsot. és még egyszerköszönöm mindenkinek
2014. márc. 20. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!