Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gondoltam, hogy rendbe kellene...

Gondoltam, hogy rendbe kellene szedni magam, mert eléggé elhanyagoltam a testem az utóbbi időben. (? )

Figyelt kérdés

Nem nagyon edzettem még idáig, így ötletem sincs, hogy hogy kezdjem. Konditerembe nem akarok menni, a súlyzót magam veszem meg inkább. Szóval hogyan kezdjem el nulláról?

Az adataim körülbelül:

súly:100kg

életkor:20év

magasság:175-178 körül.

Eléggé elvagyok hízva, de változtatni szeretnék ezen.

2014. ápr. 11. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

Marhahús(vagy akármilyen más hús ha nem tudod megengedni magadnak) és tojás diéta.

Napi 8 hús szelet(hogy mennyi a szelet az nincs megadva), napi 16 db tojás.

E mellé rakhatsz salátát, más zöldségeket amelyeknek nincs nagy szénhidráttartalma.

Hétvégén ehetsz szénhidrátot.

Edzésterved legyen 3 teljes testes edzés. Nyaktól egészen a vádliig minden izomcsoportot dolgozz meg mondjuk 3-as szériákkal.

Pl.:

Vállvonogatás 3x12

Húzódzkodás(ha nem megy, akkor gépen) 3x12

Egykezes döntött törzsű evezés 3x12

Hiperextenzió(homorítás) 3x12

Vállból nyomás 3x10

Fekvenyomás 3x10

Tárogatás 3x10

Guggolás 3x10

Vádlizás állva 3x15

2014. ápr. 11. 21:41
 2/3 anonim ***** válasza:

A hasizmot nem írtam.

Az legyen: Lábemelés 3x15

2014. ápr. 11. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Na mi van, itt a tavasz és ki kellene nézni valahogy? :D :D Sajnos az a baj, hogy az ilyen hirtelen elhatározásokat az év ezen időszakában nem valódi szándék hajtja.Ezért borítékolható a kudarc.
2014. ápr. 12. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!