Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tömegnevelöt fogok vásárolni....

N. Feri kérdése:

Tömegnevelöt fogok vásárolni. Hozzá értö válaszát várnám. Melyk alegjobb? gondoltam eddig a mutantra, carnivorra, upp your massra, jumbo

Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 18:17
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:

hozzá értő is csak azt írná hogy külön rakd össze mert úgy jobb.

vegyél fehérjét és gyors ch-t,pénztárca függően egyéb kiegészítőket rakhatsz bele valamint a fehérje és gyors ch minőségét is meghatározhatod.

2014. jan. 25. 18:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha feltétlenül tömegnövelő, akkor MHN Gainer, de ezerszer ésszerűbb megoldás a fehérje+gyors ch.
2014. jan. 25. 18:56
 3/12 tap bela ***** válasza:

Ha magad össze tudod dobálni alapanyagokból az lene a legjobb. De ha nem, akkor csatlakozom az előttem szólóhoz MHN Gainer, sőt venném a kettőt egyszerre.

23.900Ft-ért

1 db 3kg-os whey + 1 db 4 kg-os gainer. Tökéletes megoldás.

2014. jan. 25. 21:38
 4/12 tap bela ***** válasza:

"....

mutantra, carnivorra, upp your massra, jumbo

..."

...hogy ezekközül melyik a legjobb? Egyik sem. Mivel alapból mindegyik arra az elvre épül, hogy végy 15-20g fehérjét, adjál hozzá 80g vagy annál több szénhidrátot (cukrot), tegyél mellé egy "bekamálható" reklámmaszlagot....

2014. jan. 26. 06:04
 5/12 tap bela ***** válasza:

A tömegnövelés a "konyhádban" kezdődik. Ez kb. ugyan olyan igaz mondás, mint hogy "nem minden izom, amit felpakoltál". A tömegnövelő dizájnerek túlnyomó része minimális fehérjéből és "raklapnyi" széndirátból állnak. Nem csoda, hogy aránylag olcsó a cuccos, hiszen a pár 100Ft-os "cukorért" még ez is sok. (saját vélemény) ;-) De biztos, hogy ezek a "tutik" ? ;-)

Tömegeléskor is esődleges a megfelelő multivitamin, a magas fehérje bevitel (ca. 2,5g/ttkg/nap), a közepes mennyiségű szénhidrát, a megfelelő EFA mennyiség, no és a többi......

ektomorf 25 - 65 - 10 (fehérje/szénhidrát/zsír) szikár, nehezen hízó

mezomorf 35 - 55 - 10 (fehérje/szénhidrát/zsír) könnyen izmosodó

endomorf 45 - 45 - 10 (fehérje/szénhidrát/zsír) könnyen hízó

2014. jan. 26. 06:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Urak!! köszönöm szépen válaszaitok ,energiátok..értem én ,hogy sokkal jobb lenne.. nincs jobb megoldás mint ha össze álitanám magamnak..idö kérdése és én is igy fogok tenni.most még is melyk legyen uj dilemma és ezzel el is dölne BSN tru mass vagy MPH upp your mass.válaszotok köszönöm elöre is ..üdv nektek haliho
2014. jan. 26. 10:37
 7/12 dirtboy ***** válasza:
bsn jobb de az ára beszarás
2014. jan. 26. 10:42
 8/12 A kérdező kommentje:
tap bbácsi neked külön köszönöm részletes válaszod..nagy vagy.üdv
2014. jan. 26. 10:47
 9/12 A kérdező kommentje:
mhn whey gainer 35 vagy bsn true mass ?
2014. jan. 26. 11:26
 10/12 dirtboy ***** válasza:
mhn whey gainer 35 el jobban járnál
2014. jan. 26. 11:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!