Három hónapom van még mielőtt járok konditerembe, mit csináljak itthon?
Figyelt kérdés
Csao. Kb 3 hónap múlva fogunk járni konditerembe és olyan kérdésem volna, hogy addig itthon miket lehetne tenni? esetleg naponta pár fekvőtámasz ilyesmi saját testsúlyos gyakorlatok. 73kg 190cm vagyok2014. márc. 23. 21:51
1/5 anonim válasza:
3hónap alatt tanuld meg az alapokat a testépítésről, a sárgakapszulát is elolvashatod
2/5 anonim válasza:
Szerintem kezdd el a fegyencedzest. Tul sokat nem fogsz izmosodni tőle. De valamennyit erosodsz majd tehat nagyobb sulyokkal tudsz majd dolgozni es gyprsabban fogsz majd fejlodni.
3/5 A kérdező kommentje:
értem. elkezdem, viszont van gerincferdülésem is és hát még fekvőtámasz se megy sok.. esetleg valamilyen napi összeállítás? miből mennyit? köszi
2014. márc. 25. 21:32
4/5 anonim válasza:
Szerintem a konyvben le an irva. Mekkora az a gerincferdülés?
5/5 A kérdező kommentje:
hát egy 25-30 fokot mondott még legelsőnek a gyógyotrna egyebeket előtt az orvos
2014. márc. 30. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!