Ha nincs lehetőségem komoly konditerembe járni és itthon bármilyen eszközt (súlyzó, húzódzkodó) használni akkor hogyan érdemes edzeni?
Figyelt kérdés
16/f 188 cm, 70 kg. Nincs rajtam fölösleg, csak erősödni, és kicsit "szélesíteni" szeretném a hátam, és a karomat kicsit megvastagítani, mert egyelőre elég nevetségesen vékony a testem méretéhez képest. Kb. 30 szabályos fekvőtámaszt tudok megcsinálni. Legtöbb helyről a fegyencedzést hallottam, már a könyvet is letöltöttem, de még nem tanulmányoztam részletesen. Mit ajánlotok, hogyan eddzek?2013. aug. 4. 16:39
1/9 A kérdező kommentje:
Egy héten kb. 3x 30-40 percem lenne suli közben csinálni, nyáron természetesen több. Iskolai konditermet tudnám néha használni, bár csak pár súlyzó, fekvenyomó és húzódzkodó van.
2013. aug. 4. 16:41
2/9 anonim válasza:
Vedd meg vagy töltsd le a Fegyencedzés c. könyvet, mellé pedig menjen tömegnövelő étrend.
3/9 anonim válasza:
Kombináld a fegyencet a súlyzóssal!
Pl. kicsit felrúghatod a fegyenc szabályait, lehet egy bicepszes napod, mikor a húzódzkodás mellé csinálsz pl. beforgatós bicepszet, kalapácsot.
Egy fekpad nem lenne rossz mondjuk még.
4/9 anonim válasza:
Hogy kombinálja a fegyencet a súlyzóssal, mikor nincs lehetősége súlyzót vagy bármilyen eszközt használni?
5/9 anonim válasza:
Fegyencet nyomhatod.Húzódzkodni meg szinte bárhól tudsz.Nem hiszem el, hogy nincs egy fa vagy valami a közelbe ahol laksz.
6/9 A kérdező kommentje:
Húzódzkodást megoldom, bár még egyáltalán nem tudok, de a lépeseket használva elkezdem. Súlyzózni tudok a suliban. Milyen súlyokkal csináljam a bicepszgyakorlatokat? Vállra a fegyencedzéses fekvőtámasz és húzódzkodás elég? (túl nagy választék bár nincs..)
2013. aug. 4. 17:35
7/9 anonim válasza:
Hasprés,felülések,hasra.
Fekvő mellkasra.
ezekkel kezdheted is.
8/9 anonim válasza:
Fenébe, bocsi :D
Úgy olvastam, hogy csak súlyzói vannak.
9/9 anonim válasza:
Én a [link] oldalt javaslom neked. Fegyencedzéssel pedig nem érdemes kezdeni, ha nincs meg a minimum fizikai állapotod hozzá. Majd ráér későbbre is, ha már erősebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!