Izmosodni szeretnék és nincs időm konditerembe eljárni itthon nincs semmi felszerelésén hozzá meg éri otthonra venne egy középkategóriás lapossúlyú kondigépet?
Én egy ideje nem járok konditerembe, hanem csak otthon edzek. Nyilván ettől csodát nem kell várni, de ha nem célod, h 100 kiló legyél akkor megfelel. Vagyis még akkor is megfelel kezdésnek :)
Amim nekem van:
Lidl be kb. 3 000 Ft ért vettem húzódzkodót. Ajtófélfa közé kell befeszíteni. Hátat tökéletesen lehet vele edzeni, sőt még hasat, lábfelhúzással stb.
2db egykezes súlyzó, hozzá tárcsák ez asszem 10 000 Ft volt.
Francia rúd: 7000 Ft ért amire jók az egykezes tárcsák.
Kart szintén 100% -ban meg tudod edzeni.
Gyakorlatokat most nem írok, mert az hosszú lenne nagyon :) Igazából body.builder.hu ról nézegettem, h mi az amit tudok ezekkel is csinálni (elég sok van)
Tehát ami problémás az a láb és a mell, mert ezekhez azért kellenének a nagy súlyok.
Lábra guggolni szoktam, annyi súlyt pakolok fel amennyit csak tudok és sok ismétlést végzek. Emellett még kitörést szoktam, ehhez igazából súly sem kell feltétlenül, de azzal is lehet (2db egykezessel)
Vádlira 1 gyakorlatot csinálok, sajnos súly nélkül tudom csak sok ismétléssel.
Mell: van egy padom is (semmi extrára ne gondolj vmi olcsó szar, nem is erre a célra kitalált pad)
Ezen szoktam szintén annyi súllyal amennyim csak van fekvenyomni a franciarúddal és tárogadni egykezesekkel. + a végén fekvőtámasz.
Ja és a vállat kihagytam. Erre szintén sok gyakorlat van és úgy gondolom, h teljesen megedzhető ennyi eszközzel amim van.
És ami a legfontosabb, h próbálok a kajára is odafigyelni, mivel enélkül nem sokat ér az egész. Tehát ha terembe jársz de sz*r a kaja nem ér semmit az egész :/
Ja és vitaminra + tömegnövelőre mindig igyekszem kiszorítani a pénzt.
Na lehet egy kicsit kusza lett, de a lényeget ki tudod hámozni szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!